NA akkor újra reggel kitoltuk gyújtás ráad piros rákapcsol relé folyamatosan kattog AC nem tölt indítózás forgat de nem indul aztán lövés a csőbe. Relé kattog tovább, piros OFF aztán ON csak a kattogás index rákapcs lekapcs semmi változás. Idom lebont gyújtás ráad piros ON és AC tölt relé nem kattog kiszedtem megpucolni befújtam összerak pöccre indul a motor. Beér melóhely felhív hogy volt 3mp full áramszünet és visszajött utána minden. Ennyi a történés.
Igen,valami kontakthiba van,elmegy a feszültség.Az a kattogás az ülés alatt az indító relé,kocsinál is így kattog ha pl. gyenge az akku és leesik a feszültség indításkor.Az ülés alatt bal oldalt van egy kis doboz,abban is van két kis relé,az AC-pumpának meg az indító relének,azok is kattoghatnak ha terhelésre esik a feszültség.Ezért javasoltam hogy az összes biztosíték foglalatot cseréld ki,de még a gyújtáskapcsoló is gyanús,valószínű erősen kopott már és nem mindig adhat feszültséget.Akkucsatlakozók meg vannak húzva rendesen? .
A(z) "2011 Yamaha FZR Fórumtalálkozó Hungary Szentendre Pap-sziget 2rész.wmv" című videódban olyan tartalom lehet, amelynek licencével vagy tulajdonjogával Hungaroton rendelkezik, ám továbbra is elérhető a YouTube-on! Egyes esetekben hirdetések jelenhetnek meg mellette.
A követelés nincs negatív hatással fiókállapotodra. Keresd fel a Szerzői jogi közlemények oldalát, ha további részletekre vagy kíváncsi a videódra vonatkozó irányelvekről.
Valami ilyesmi majd délután megnézem ha hazajön a motor.
Ilyen kattogott folyamatosan. Akkor ráraktam az indexet és éreztem az is rákattog lekapcs index és ugyanúgy kattogott továbba doboz. Ac nem pumpált csak miután megjavult
valami komolyabb kontakt hiba. pl. nincs rendes testelés. szétszed, megpucol, kontaktol, összerak.
szerintem Gyula is ezt fogja mondani. Nemigen van a motoron olyan ketyere, ami teljes skp-sehangot bír produkálni.
ez a béla vagy a béláné?
Gyula segíjjél. reggel motor ki gyújtás ad piroskapcsoló ON és kattog 1 relé folyamatosan az ülésnél oldalt amibe az index is belefut. motor nem indul ha el is kapja durran 1 nagyot. lekapcs idom lebont gyújtásprocedúra újra akkor nem kattog szétszedtem kontaktal kipucoltam a csatikat és elindult rendesen a motor. megy megy Andi beért melóba felhív hogy volt hogy 3mp ig se kép se hang elment minden lámpa motor kijelzők minden de csak 3mp aztán vissza és ment tovább.... na akkor kérdés mi lehet a gond.
gyújtáskapcsoló.
A(z) "2011 Yamaha FZR Fórumtalálkozó Hungary Szentendre Pap-sziget 2rész.wmv" című videódban olyan tartalom lehet, amelynek licencével vagy tulajdonjogával Hungaroton rendelkezik, ám továbbra is elérhető a YouTube-on! Egyes esetekben hirdetések jelenhetnek meg mellette.
A követelés nincs negatív hatással fiókállapotodra. Keresd fel a Szerzői jogi közlemények oldalát, ha további részletekre vagy kíváncsi a videódra vonatkozó irányelvekről.
Üdvözlettel:
- A YouTube csapata
Anyátok picsáját köcsögök
link
Ilyen kattogott folyamatosan. Akkor ráraktam az indexet és éreztem az is rákattog lekapcs index és ugyanúgy kattogott továbba doboz. Ac nem pumpált csak miután megjavult
de ez az FZ-n elöl van, ami nálam az ülés alatt kattog az az ac relé
ez még mindig az index relé szemből
http://www.kepesmotor.hu/honda...
szerintem Gyula is ezt fogja mondani. Nemigen van a motoron olyan ketyere, ami teljes skp-sehangot bír produkálni.
ez a béla vagy a béláné?
Jó reggelt !
http://youtu.be/Prv0Sam_828