Tegnap feltettem egy kérdést érdekelne a véleményed, hogy 17-es elsővel mennyire lehet lemenni a hátsó választásakor.
44-es még elmegy, de 42-esen gondolkozok.
"Van valakinek felesleges, eladó hátsó 530-as lánckereke FZR1000-hez?
Pillanatnyilag 47-es van fenn, és szeretnék kisebbet kipróbálni mielőtt veszek egy újat."
mivel a légszűrőház kb 5-7 cm-et rácsúszik az ikarusz alkatrészre aránylag jól tömít,viszont a szűrőcserekor volt pici por a házban,ezt annyira nem szereti a motor,ha beszippantja
Én nemrég beszéltem Zsoltival és akkor véletlenül szóba került a dob, akkor csapott a homlokára hogy basszus tényleg még az is otthon van. (én úgy tudtam hogy már rég elintéződött a dolog)
az lesz az:) igazából nekem a kuplungkosár a lényeges,meg a víztartály...a többivel csak felszépíteném a drágaságomat...ha megnézed a képemet,a kipuffantó összekötő csövem nagyon ocsmány,a leömlőm is heggesztett,a dekliben be van ragasztva az olajnyomás jelző csatlakozó, a karbisor és a légszűrőház között ikarusz vízcső szállítja a levegőt,a kormánycsutkámba nem lehet végsúlyt tenni,a víztartályon sósavas kupak van,a tartály gányolva van,a pelxim törött több helyen is...ezeket szerettem volna orvosolni
Bocs, de nem emlékszek rá mert már darabokban volt a gép, de nekem úgy rémlik hogy genesis-ről van szó, ami elég barbár módon van szétszedve és tárolva, viszont tényleg olcsó, lehet alkudni.
A 6-oson Dunaszentgyörgy magasságában lesz egy szőlőhegy nevezetű hely, ha Paks felől mész akkor jobbra kell lefordulni. (még mielőtt elérnéd Tolnát)
A 859 a JT azonosító te villanyász
44-es még elmegy, de 42-esen gondolkozok.
"Van valakinek felesleges, eladó hátsó 530-as lánckereke FZR1000-hez?
Pillanatnyilag 47-es van fenn, és szeretnék kisebbet kipróbálni mielőtt veszek egy újat."
Ez meg csak poén lett volna
(Mert gondoltam mennyire örültél volna, hogy nekiállhatsz az enyémhez hasonló "kis betegnek")
De a 215 nem a vége volt ám
csak azt nem tudtam hogy azóta történt-e valami, de úgy látom le vagyok szarva.....
husz 39 92 három nyolc három
Bocs, de nem emlékszek rá mert már darabokban volt a gép, de nekem úgy rémlik hogy genesis-ről van szó, ami elég barbár módon van szétszedve és tárolva, viszont tényleg olcsó, lehet alkudni.
A 6-oson Dunaszentgyörgy magasságában lesz egy szőlőhegy nevezetű hely, ha Paks felől mész akkor jobbra kell lefordulni. (még mielőtt elérnéd Tolnát)