Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom,de ezt nem hagyhattam ki. Amúgy Nagyvason van hozzá 17-es kicsi,meg 39-es nagy is,azzal már szalad rendesen,ha a motor bírja.
Az szép nagy fogas lenne,859 foggal!
17/44-el lennék kb ott ahol a gyári FZ, de egy 859/42-es kellene hogy megnézzem hogy pörög ki a gép.
Tegnap feltettem egy kérdést érdekelne a véleményed, hogy 17-es elsővel mennyire lehet lemenni a hátsó választásakor.
44-es még elmegy, de 42-esen gondolkozok.

"Van valakinek felesleges, eladó hátsó 530-as lánckereke FZR1000-hez?
Pillanatnyilag 47-es van fenn, és szeretnék kisebbet kipróbálni mielőtt veszek egy újat."
mivel a légszűrőház kb 5-7 cm-et rácsúszik az ikarusz alkatrészre aránylag jól tömít,viszont a szűrőcserekor volt pici por a házban,ezt annyira nem szereti a motor,ha beszippantja
"Ábrus, egy ismerősöm megvenné, de előtte egy hozzáértővel átnézetné, nem baj, hogy megadtam neki a számodat?"

Ez meg csak poén lett volna
(Mert gondoltam mennyire örültél volna, hogy nekiállhatsz az enyémhez hasonló "kis betegnek")
"Ha viszont a tiedről van szó akkor felhívhat és én ajánlani fogom neki."
Fent az airboxban hogy tömít? Mert a gyári az ajkaival cuppan be. A buszos cucc?

De a 215 nem a vége volt ám volt abba még bőven
Valami rosszat mondtam?
Én nemrég beszéltem Zsoltival és akkor véletlenül szóba került a dob, akkor csapott a homlokára hogy basszus tényleg még az is otthon van. (én úgy tudtam hogy már rég elintéződött a dolog)
igen, és ez éppen kimaradt a pakolásból

csak azt nem tudtam hogy azóta történt-e valami, de úgy látom le vagyok szarva.....
a nagyvenyim jobb lenne,pont útba esik
Zsoltinál van mert úgy volt hogy rendezitek egymás között ha találkoztok Bakos pistinél.
Kizárásos alapon vagy Nagyvenyimben van, vagy Üllésen a cucc.
nekem jó lenne
Ábrus már nálad van ez a bizonyos exup dob amit az előbb említettem, vagy még Zsótikánál?
A karbisor légház között nekem ikarus cső ven semmi gond vele
nekem van egy FZR1000 (első generációs exup) dobom itt valakinél, amin elméletileg hosszabb az összekötő cső, azt odaadom ha neked jó lenne
a kipuffogóra van valami ötleted?az első képen,amit beraktam elég jól látszik mi a bánatom
az lesz az:) igazából nekem a kuplungkosár a lényeges,meg a víztartály...a többivel csak felszépíteném a drágaságomat...ha megnézed a képemet,a kipuffantó összekötő csövem nagyon ocsmány,a leömlőm is heggesztett,a dekliben be van ragasztva az olajnyomás jelző csatlakozó, a karbisor és a légszűrőház között ikarusz vízcső szállítja a levegőt,a kormánycsutkámba nem lehet végsúlyt tenni,a víztartályon sósavas kupak van,a tartály gányolva van,a pelxim törött több helyen is...ezeket szerettem volna orvosolni
de az is lehet, hogy 41-es telót tettek első exup vázba, de ha jól emlékszek akkor a hátsó felni 18"-os, olyan exup meg nincs
persze

husz 39 92 három nyolc három

Bocs, de nem emlékszek rá mert már darabokban volt a gép, de nekem úgy rémlik hogy genesis-ről van szó, ami elég barbár módon van szétszedve és tárolva, viszont tényleg olcsó, lehet alkudni.

A 6-oson Dunaszentgyörgy magasságában lesz egy szőlőhegy nevezetű hely, ha Paks felől mész akkor jobbra kell lefordulni. (még mielőtt elérnéd Tolnát)