Bár szívesebben mennék Qvadulni jaszihoz Most éppen reggel 6 ota ásom a szerelőaknát . Kicsit megpihenek azt goo tovább kb 80 cm nél járok . Délután meg megyek ismerösökhöz mert hívatalos vagyok
szerezz egy szettet, rakasd bele (bár egy jó részét magad is megtudod csinálni), és járj gázzal. a papírozást meg szard le. (én 9 hónapot jártam úgy. a 11 e km-ből 300 volt amit úgy mentem, hogy benne volt a forgalmiba már a gáz )
műszakin se aggódj. hozod a kocsit, oszt megóggyuk. mostmárr a motort is letudom műszakiztatni, a cimbora már azt is csinálja.
Üdv , én is hallottam h lehet ,viszont olyan költsége van h nem éri meg /elvileg/
Én is naon gondolkozok a gázon ,de aztán mindig az lesz belőle h majd jövőre meglátjuk mennyi lesz a gáz
NYamind1 most veszek egy töröttet egyenlőre , és csinálok belőle 1 bérautót
az egész lényeges részét, hogy a gyújtást hogyan is oldotta meg (hogy legyen szikra) nagyon-nagyon felületesen írta le.
összességében leírta, hogyan kell benzines kocsit csinálni dízelből
mit hadovált a nagy nyomással? a benzines is bírja az LPG-t (lásd a Fabia, eddigi 11 e km-ét)
se eleje se vége.
az elején elmondása szerint egy rakás pénzt rálocsolt, mert barkácsolni akart, a végén meg nincs pénz, pedig megcsinálná
Ez szerintem hülyeség
Egyetértek,én sem javaslom az ezrest a még nem megfelelő tapasztalattal/életkorral rendelkező bálykernek. (nem azt mondom hogy nem lehet elvezetni kezdőként de halmozottan fennáll a veszélye a bajnak)
Jaszika meg betartotta a lépcsőket és szerintem ez így jó 125-250-400-600. És idén meg tavaly kezdtem el azt érezni, hogy országúton és szigorúan az országúton kinőttem. Várososdiban nem nagyon ellenfél az ezres és kicsivel alatti gépek. Ettől még vehet 4kilóst, de nem van hozzá alkatrész.... Én, ha nem remeg a júzer keze, akkor 600 kezdenék. Ha meg szeretném megkóstolni a nagymotor feelinget, és csak arra van engedély akkor 400
Én csak azért nem javasoltam az 1000-et mert eleve 400-at keresett,szerinte neki kezdetnek ennyi elég.Én 1is 125-ös cagiva crossról ültem az 1000-re,most a 7-dik ezrest tekerem bele ebbe a szezonban de nem is ülnék kisebbre,kell a tolóerő meg asebesség ,de sokaknak nagyok ezek a mocik.
Nem eszik olyan forrón a Szását
"az ellenőrzést előrejelző eszközök alkalmazása megengedett"
De erre se lesz szükség, mert beállítom a 3mp-es limitert, és észre se veszik a blokkolást, annyi idő alatt meg visszalassulok. A fejek meg el lesznek rejtve bekaphassák
Igen, jól látod, Kaposváron van a teló, ami hagyományos becsúszós (nem fordított) 43mm-es és eredetileg FZR1000 első generációs exup-é volt. Kompletten alsó-felső villahíddal, kormánnyal.
Olaj, szimering kell bele új, sérülésről nem tudok, mert akkor én sem vettem volna meg, de nálam motorban nem volt, mert kicsit macerásabb lett volna a beépítése az FZ750-be. Viszont nem postázok.
műszakin se aggódj. hozod a kocsit, oszt megóggyuk. mostmárr a motort is letudom műszakiztatni, a cimbora már azt is csinálja.
Én is naon gondolkozok a gázon ,de aztán mindig az lesz belőle h majd jövőre meglátjuk mennyi lesz a gáz
NYamind1 most veszek egy töröttet egyenlőre
összességében leírta, hogyan kell benzines kocsit csinálni dízelből
mit hadovált a nagy nyomással? a benzines is bírja az LPG-t (lásd a Fabia, eddigi 11 e km-ét)
se eleje se vége.
az elején elmondása szerint egy rakás pénzt rálocsolt, mert barkácsolni akart, a végén meg nincs pénz, pedig megcsinálná
Ez szerintem hülyeség
Szeva Robi !
Hazudik?
"az ellenőrzést előrejelző eszközök alkalmazása megengedett"
De erre se lesz szükség, mert beállítom a 3mp-es limitert, és észre se veszik a blokkolást, annyi idő alatt meg visszalassulok. A fejek meg el lesznek rejtve
http://hvg.hu/cegauto/20120824...
Olaj, szimering kell bele új, sérülésről nem tudok, mert akkor én sem vettem volna meg, de nálam motorban nem volt, mert kicsit macerásabb lett volna a beépítése az FZ750-be. Viszont nem postázok.