Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Különben meg azé van a telefonom hogy elérjenek rajta Neked is meg van a számom ha jól tudom
mig nem pihentettem hanem dolgoztam akkor nem fájt igy Nekem nem tesz jót a pihenés tudtam én de ezek az orvosok mindenhez jobban akarnak érteni
Na most ébredtem meg bammeg Most olvasom Már tele van a tököm a pihenéssel napok ota nem csinálok semmit csak alszom ,hogy rendbe jöjjek mihamarabb de ugyan ugy fáj
Na meg lett a kuka. 100m-el arrébb be volt bszva a bokorba.
Tegnap beszéltem egy öreg csókával/1960-as 250-es simsonja van/ azt mondta az első OT-s vizsga 200000 Ft.Az összes csavarig eredetinek kell lennie,ha valami elromlik,letörik,nem tudod gyárival pótolni már le is veszik az OT-t róla.Igaz csak 4 évente kell vizsgáztatni.
ha nincs agyon alakítva, jövőre viheti OT-re
83as Xj650 kardánost.Kapott hozzá dobozokat.de van benne 80000km.
ha nem hát nem
Boldog névnapot Pistám! Ha jó leszel estére csinálok neked egy szép tüzijátékot amit a TV-ben is megnézhetsz.
Azon gondolkodtam, hogy ma meglátogatunk.

http://youtu.be/GtQ_j8kq6_I
Végre valami jó hír is mára
mert vasbú volt biztos azért
Ma reggel virradóra ellopták a kukánkat. De rendesek voltak a szemetet kiöntötték belőle és itt hagyták...
Oki.
nem veszi fel, majd még próbálkozok
Yo.
Nekem tulajdonképp egy kpl kipuff kellene, és ezt is írta a gyerek, hogy van neki komplett 12 ezerért.
Felhívom.
Miért adsz meg nem létező telefonszámot?
Mi legyen emre, megnézzem holnap a kiput? Lehet el tudnék menni arra, csak kéne beszélni a csákóval hogy legyen nála a cucc. Tulajdonképpen neked konkrétan egy 4:1-be Fz750 leömlő kellene dob nélkül?
talán segít valamit
köszi szépen a segicséget
Fz750 szervízkönyv

Remélem ez segít valamit a könyv alján a bekötési rajz németül van.
az a baj hogy vettem egy yamaha fz750-est és a kábelköteget levágták róla és etz nemtoom hogy lehetne bekötni hogy induljon is
És hova szeretnéd bekötni?
mit?

Tegnap volt megnézni egy ember aZ XJ-t.
Teljes csendben végignézi (én is így szoktam , de eladóként őrjítő):jó, rendben, próba.
visszajön:
"nem fogott meg"

erre én: igen, ez egy ilyen motor: fékez, kanyarodik, megy, észrevétlenül kényelmes. Egyszóval semmilyen.

Alszik rá egyet...