Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Voltam, sokkal stabilabb valami mint te A Kutya komámnak volt ilyen okból kifolyólag bordatörése,szintén egy vicces quadbukásból, azt üzente kb 4-5 hét és olyan mint régen. De addig piszok szar..
Megkérdeztem neked: hát fájni fog, még elég sokáig keresd meg azt a testhelyzetet, ahol kicsit xar, meg egyé fájdalomcsillapítót (kataflán)
Sok mást nem lehet tenni, meg kell várni, míg beforr.
ha fekszem az sem esik jól
Fel se nagyon kéne kelned, mert akkor terhelődik de tudom, úgyse tudod megállni
Fájni fog, mert a bordát nem lehet begipszelni, és a levegővételtől is mozog, meg minden testmozdulattól nagy szívás.
Jaszi tényleg voltál tesztelni hétvégén ? Rendben a vas?
reggel elmentünk de haza is jöttünk nem birtam dolgozni

majd viszek az asszony gyógyító erejű lekvárjából
Sziasztok! Mentem az Fz-vel 300 kilómétert. Már induláskor kb 100 méter gurulás után kisült az egyik 30as biztosíték.Kicseréltem mentem tovább. Hazafelé jövet (utolsó 10km) természtesen sötétben vagy 100nál elment a világítás ( előtte már furcsa volt hogy reflektort hiába kapcsoltam nem világított) egy másik biztosíték szállt el.kicseréltem... mentem még egy kicsit megint vége.. épphogy csak hazaértem. Az akksi pezseg mint az állat, ja meg forró is. Ki is vettem nehogy kigyulladjon a motor. 13,8V mértem az akksin. Beindítva 14,ha kicsit húzom neki felmegy 14,4ig is kb. Szerintetek mi lehet? Köszönöm a segítséget.
Remélem értelmesen írtam.
Szarul egyenlőre. Már a hátam és a lapockámra is kisugároz vagy a tököm tudja mit csinál de dolgozni nem tudok
Ja hogy vagy?

Oszt azok a bordák nőnek össze okosan, gyorsan?
Mondtam, megnézni.
De mit szeretnél ezzel a géppel?
Szóvá is tettem, hogy nem létező telefonszámot adott meg, de le sem szarta. Szóval amíg nem korrigálja a további segítséget megtagadom.
Hétvégén megnézzük?

Ez a gyerek írt tegnap, hogy bekötné a gyújtást, de nem tudja hogyan kell......
Mindig találtok valamit
áá az a váz nem igazán arra van tervezvel .nem akarok már vázat is tervezni
neked nem kell ilyen ócskavas
ebbe tedd be a 750-es blokkot, a sima 43-as első telót, meg amit még találsz otthon.
hirdetem
akartam berakni csak a múltkor mondtad nem todd mi lesz a sorsa
http://www.kepesmotor.hu/yamah... ehö meg nálam lenne a blokk csak előbb le kellene alkudni
Voltam a Pap szigeten, megvan még a camping azt mondták mehetünk. A strand nem biztos, hogy nyitva lesz csak ha jó lesz az idő.
camping
Akkor ez kell neked.
link