Voltam, sokkal stabilabb valami mint te A Kutya komámnak volt ilyen okból kifolyólag bordatörése,szintén egy vicces quadbukásból, azt üzente kb 4-5 hét és olyan mint régen. De addig piszok szar..
Megkérdeztem neked: hát fájni fog, még elég sokáig keresd meg azt a testhelyzetet, ahol kicsit xar, meg egyé fájdalomcsillapítót (kataflán)
Sok mást nem lehet tenni, meg kell várni, míg beforr.
Fel se nagyon kéne kelned, mert akkor terhelődik de tudom, úgyse tudod megállni
Fájni fog, mert a bordát nem lehet begipszelni, és a levegővételtől is mozog, meg minden testmozdulattól nagy szívás.
Sziasztok! Mentem az Fz-vel 300 kilómétert. Már induláskor kb 100 méter gurulás után kisült az egyik 30as biztosíték.Kicseréltem mentem tovább. Hazafelé jövet (utolsó 10km) természtesen sötétben vagy 100nál elment a világítás ( előtte már furcsa volt hogy reflektort hiába kapcsoltam nem világított) egy másik biztosíték szállt el.kicseréltem... mentem még egy kicsit megint vége.. épphogy csak hazaértem. Az akksi pezseg mint az állat, ja meg forró is. Ki is vettem nehogy kigyulladjon a motor. 13,8V mértem az akksin. Beindítva 14,ha kicsit húzom neki felmegy 14,4ig is kb. Szerintetek mi lehet? Köszönöm a segítséget.
Remélem értelmesen írtam.
Sok mást nem lehet tenni, meg kell várni, míg beforr.
Fájni fog, mert a bordát nem lehet begipszelni, és a levegővételtől is mozog, meg minden testmozdulattól
majd viszek az asszony gyógyító erejű lekvárjából
Remélem értelmesen írtam.
Oszt azok a bordák nőnek össze okosan, gyorsan?
Ez a gyerek írt tegnap, hogy bekötné a gyújtást, de nem tudja hogyan kell......
ebbe tedd be a 750-es blokkot, a sima 43-as első telót, meg amit még találsz otthon.
camping
link