-Fábi
-ATI
-Ábrus+né (alapban Frével de közkívánatra akár GW-gal is lehet)
-Pupu+né (meg a Béla meg a nője)
-Gidáék
-gab200gab200+né
-csöviék
-Gyuszkó is megy Katival.
Emberek az állomány nagyobb része nem nyilatkozott arról hogy Szeptember 15-16-án meg szeretne-e jelenni.
(mint ahogy zsolti is sokadszorra hallgat a sárga porral kapcsolatban )
Jó de te buszsofőrként jártas voltál az erőgépek használatában.
A 250-essel megtapasztaltad hogy milyen amikor valami kicsi-gyenge-aranyos de nem megy,viszont már előtte megtanultad a 280-assal hogy milyen az ha valami nagy-nehéz-erős és sok jó csaj vonzódik hozzá nap mint nap és amin te vagy a király.
Megjött a pici lányom edzésről. Nagyon keményen nyomják,alapozás van. Hétfő,szerda,péntek napi 2 edzés,reggel futó edzés,délután technikai,és erőnléti. Kedd,csütörtök szombat technikai. Ma délelőtt egy órás spinning volt.
Had erősödjön a gyerek! Addig sem lóg az utcán,és a plázákban.
Én is betartottam a lépcsőket,87-91-ig húszezret toltam bele 1 vadiúj 250-es Etz-be,volt olyan lejtő a 3 főúton ahol 165-öt mentem 2 személlyel,összejártam az egész országot vele,csak utána sajna nem volt lóvé komolyabb közuti gépre 20 évig.de kocsit 24 éve vezetek folyamatosan,személytől teherig mindent,lekopogom balesetmentesen,és igy azért van egy kis forgalmi rutinim ,ami nagyon sokat számít a motornál is.
Mi nem megyünk most
-Fábi
-ATI
-Ábrus+né (alapban Frével de közkívánatra akár GW-gal is lehet)
-Pupu+né (meg a Béla meg a nője)
-Gidáék
-gab200gab200+né
-csöviék
-Gyuszkó is megy Katival.
(mint ahogy zsolti is sokadszorra hallgat a sárga porral kapcsolatban
A 250-essel megtapasztaltad hogy milyen amikor valami kicsi-gyenge-aranyos de nem megy,viszont már előtte megtanultad a 280-assal hogy milyen az ha valami nagy-nehéz-erős és sok jó csaj vonzódik hozzá nap mint nap és amin te vagy a király.
Had erősödjön a gyerek! Addig sem lóg az utcán,és a plázákban.
Nekem Ábrus doki ezredest írt fel. Bár volt előtte egy 250-es frézim,de nem mentem vele összesen 1000km-t.