Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze. Ma lesz a 3.
igen vett már sajnos
ezt kéne bekötnöm de nem toom hogy mék láb mihez csatlakozik. segicsen valaki légyszives
sziasztok tud nekem valaki segiteni hogy hogyan kell bekötni a gyujtás elosztót mert nincs kábelkötegem.
JA

Sanyikám megy a vuelta azt tudod é?
5 kor keltem Andi ment dolgozni és utána még visszadőltem lustálkodni
Háló mindenki

Sanyi!

Kollégád vett motort már?

Elhoztam a kereskedésből.
Jó reggelt!

Soha nem tudtam 10-ig aludni. Legkésőbb fél hétkor fent vagyok. Ma is már 6 előtt ébredtem.
jó reggelt de jó volt végre 1x 10ig aludni
Értem, köszi!

És miért nem azt linkelted?
Alvást rendelek el.
Egyébként ez ilyen seggberúgós bosszúállós műsor ahol elégtételt vehetnek (egy kis segítséggel) azok,akiket az ilyen öntelt nagyképű tahók hosszú időn át elnyomtak,lenéztek,esetenként elvertek. (azt hiszi a mindenkori nagyarc hogy a már jól ismert kis csírával fogja rendezni a számlát a ketrecben,aztán meglepődik hogy egy kissé nehezebb kaliberű ellenfél fogja képviselni az "áldozatot")
Van ebből olyan is amikor cicabox van,azaz csajok verik egymást.
(tesót írtam de nem úgy testvér hanem elnyomott szétszivatott elvert ismerősök)
Arról szól hogy a ketrecharcos gyerek el van szédülve magától és ki van rá akadva a két tesója is mert kiskoruk óta mindig elnyomta őket mint a csikket.
Felajánlják neki hogy 5e $-t kap ha le tudja győzni egy,a műsorvezető csávó által hozott ellenfelet úgy,hogy minden egyes lefogás 1e$-t ér.
A gyökér bele is megy és még mondja is hogy ő simán lenyom bárkit, erre felkonferálja a műsorvezető az ellenfelet aki mindjárt bevonul,a kamera rááll a bejáratra,a tömeg őrjöng majd hoppá,nekiáll vetkőzni a műsorvezető mivel ő lesz az ellenfél! (csávó örül mert nem tudja hogy kivel kezdett )
Ezután látszik hogy az 5e$-ból 5 meneten belül csúnyán 0 dolcsi lett.(és a gyereknek dereng már hogy ráqrt)
Esélyt kap hogy öt menetben visszanyerje a lét kickboxban amit eddig elvesztett de itt a harmadik fordulóban persze padló a vége. (ezután megszégyenülés-elnézéskérés a tesóktól és balra el)
Tömören ennyi a lényeg.
Ez meg mi a szar?
Ezt megmondhattam volna, egy (vagy 2) hete arra jártam.
Szevasztok! Tegnap voltunk Kunmadáron,volt egy kis szívás,mert az egyik ver. szétdurrant az olajszűrője és vegiglocsolta a pályát,2 órát takarították.Nemzetközi volt a mezőny,német srác superstreetben/ normál kerék hátul 190-200, turbós hayabusa,hosszított hátsó lengőkar,nics kitámasztó meg 400-as hátsókerék/ 8 mp alatt 311 km/h-t ment,új pályacsúcs!De hogy ezek a magyar utak milyen katasztrofális állapotban vannak,4-es főut 8 km 4 sáv jó aszfalt,lehet tolni 160-at,következő szakasz 10 cm mély nyomvályú,gödör felváltva keresztbordával,kamion kamion hátán.Ma legurultam Csongrádra egyedül / utassal azért nem igazi a motorozás,a jobb csuklóm teljesen bemerevedett,gázt se mertem nagyon húzni,fékezni se mertem rendesen Veterán autó és motorkiállítást hirdettek,autó 1 db nem volt,motor vagy 40 db 90 % MZ,Jawa,Csepel,danuvia stb...,mindenki látott már ilyet 100-szor,volt 2 Kawa meg 1 Öreg BMW. Még jó hogy nem volt belépő. 17-kor motogp indianapolis /digi sport/

Ez ami megadta magát már buherálva lett.
3 ac hiba mondom valami vírus vagy beépített időzítő hogy most kell beszarniuk
Kaptam kölcsön egy AC-t az a szar, nem az elektronika.