Egyébként ez ilyen seggberúgós bosszúállós műsor ahol elégtételt vehetnek (egy kis segítséggel) azok,akiket az ilyen öntelt nagyképű tahók hosszú időn át elnyomtak,lenéztek,esetenként elvertek. (azt hiszi a mindenkori nagyarc hogy a már jól ismert kis csírával fogja rendezni a számlát a ketrecben,aztán meglepődik hogy egy kissé nehezebb kaliberű ellenfél fogja képviselni az "áldozatot")
Van ebből olyan is amikor cicabox van,azaz csajok verik egymást.
Arról szól hogy a ketrecharcos gyerek el van szédülve magától és ki van rá akadva a két tesója is mert kiskoruk óta mindig elnyomta őket mint a csikket.
Felajánlják neki hogy 5e $-t kap ha le tudja győzni egy,a műsorvezető csávó által hozott ellenfelet úgy,hogy minden egyes lefogás 1e$-t ér.
A gyökér bele is megy és még mondja is hogy ő simán lenyom bárkit, erre felkonferálja a műsorvezető az ellenfelet aki mindjárt bevonul,a kamera rááll a bejáratra,a tömeg őrjöng majd hoppá,nekiáll vetkőzni a műsorvezető mivel ő lesz az ellenfél! (csávó örül mert nem tudja hogy kivel kezdett )
Ezután látszik hogy az 5e$-ból 5 meneten belül csúnyán 0 dolcsi lett.(és a gyereknek dereng már hogy ráqrt)
Esélyt kap hogy öt menetben visszanyerje a lét kickboxban amit eddig elvesztett de itt a harmadik fordulóban persze padló a vége. (ezután megszégyenülés-elnézéskérés a tesóktól és balra el)
Tömören ennyi a lényeg.
Szevasztok! Tegnap voltunk Kunmadáron,volt egy kis szívás,mert az egyik ver. szétdurrant az olajszűrője és vegiglocsolta a pályát,2 órát takarították.Nemzetközi volt a mezőny,német srác superstreetben/ normál kerék hátul 190-200, turbós hayabusa,hosszított hátsó lengőkar,nics kitámasztó meg 400-as hátsókerék/ 8 mp alatt 311 km/h-t ment,új pályacsúcs!De hogy ezek a magyar utak milyen katasztrofális állapotban vannak,4-es főut 8 km 4 sáv jó aszfalt,lehet tolni 160-at,következő szakasz 10 cm mély nyomvályú,gödör felváltva keresztbordával,kamion kamion hátán.Ma legurultam Csongrádra egyedül / utassal azért nem igazi a motorozás,a jobb csuklóm teljesen bemerevedett,gázt se mertem nagyon húzni,fékezni se mertem rendesen Veterán autó és motorkiállítást hirdettek,autó 1 db nem volt,motor vagy 40 db 90 % MZ,Jawa,Csepel,danuvia stb...,mindenki látott már ilyet 100-szor,volt 2 Kawa meg 1 Öreg BMW. Még jó hogy nem volt belépő. 17-kor motogp indianapolis /digi sport/
Sanyikám megy a vuelta azt tudod é?
Sanyi!
Kollégád vett motort már?
Elhoztam a kereskedésből.
Soha nem tudtam 10-ig aludni. Legkésőbb fél hétkor fent vagyok. Ma is már 6 előtt ébredtem.
És miért nem azt linkelted?
Van ebből olyan is amikor cicabox van,azaz csajok verik egymást.
Felajánlják neki hogy 5e $-t kap ha le tudja győzni egy,a műsorvezető csávó által hozott ellenfelet úgy,hogy minden egyes lefogás 1e$-t ér.
A gyökér bele is megy és még mondja is hogy ő simán lenyom bárkit, erre felkonferálja a műsorvezető az ellenfelet aki mindjárt bevonul,a kamera rááll a bejáratra,a tömeg őrjöng majd hoppá,nekiáll vetkőzni a műsorvezető mivel ő lesz az ellenfél! (csávó örül mert nem tudja hogy kivel kezdett
Ezután látszik hogy az 5e$-ból 5 meneten belül csúnyán 0 dolcsi lett.(és a gyereknek dereng már hogy ráqrt)
Esélyt kap hogy öt menetben visszanyerje a lét kickboxban amit eddig elvesztett de itt a harmadik fordulóban persze padló a vége. (ezután megszégyenülés-elnézéskérés a tesóktól és balra el)
Tömören ennyi a lényeg.
Ez ami megadta magát már buherálva lett.