Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azé mondom, egy léghűtéses nem adja olyan könnyen magát
Sziasztok.Ezek a "0" gyûrük a szivató tömitèsei lehetnek vagy a karbiba ami van szürõ azokè?köszi.
Polgárdiban egy Kymco choppert pörgettek álltában,míg az egyik gyertya el nem cseppent,és kilyukasztotta a dugattyút.Őszintén meg is érdemelte a tulaj.
lófax, elgázosodik az üzemanyag a magasabb hőmérséklettől, és ezért nem megy
Csak megszorul a dugattyú.Ha szerencséd van visszahűl és mehetsz tovább,de gyűrű is törhet.Nem vagyok kárörvendő,de jó volt látni,hogy a króm csili-vili chopperek vesztegelnek az út szélén,én meg az öreg 23-éves csotrogánnyal(meg a direktbe kapcsolt ventivel)
megyek tovább.
De nem forr fel baszki
Kedves Adam,ha felmelegszik a vized akkor még ott van a ventillátor,de egy léghűtésesnek nincs csak a menetszél,akik kiálltak,a legtöbb chopper volt.Volt egy gyönyörű XJR1300-as gép,az felment a hegyre,de mondta a tulaj hogy határeset volt,ő is majdnem megállt lejjebb.
felforrtak a léghűtésesek? szerintem előbb kezdi tolni a vizet orránszáján egy vizes, mint konkrétan kifújna valahol egy levegős blokk
Jó az,csak nem hegynek fel,állandóan pörgetnem kellett,zabálta a benzint,még jó hogy tettem rá direkt hűtés kapcsolót,még lent Gyöngyösön be is kapcsoltam.Mátrafüredtől már egymás után álltak ki a gépek,felforrtak,főleg a léghűtésesek,ennél a tempónál egyszerűen nem volt menetszél ami hűtsön.
jaj! az ilyet kerülni kell,a konvojozás nem jó buli
Csóközön,Gyuszkó is megjárta ma a Kékestetőt,de mégegyszer konvojba hegynek nem megyek.Az a 20-30 as tötyörgés hegynek fel nem Fzr-nek való.
Vannak itt képek is,állítólag 200 motort számoltak össze.
megérkeztünk a 2 napos mátra-bükki csavargásból,az fzr gyönyörűen muzsikált
mostanában nagyon rákaptam a kigyorsításkori keresztbe csapásra,nem lesz ennek jó vége
Új rekordot állítottam fel:Kál-Budapest,M3,104 km,13.7 L, benzin,3 dl olaj....32 perc
mondomén
Biztos, mert hívtam is délután de a telefont sem vette fel.
mennyetek
Elnézést,emlékeztem hogy felírtad magad csak én visszakeresgélve ezt a listát találtam meg.
Nem tudom ez egy jó kérdés lehet elmegyünk valamere de nem biztos
Szeptember 15-16 Pap sziget
Fábi
ATI
Ábrus+né
Pupu+né
Gidáék
gab200gab200+né
csöviék
Gyuszko a Katival
bartokatosz+né
Mintha farkakról beszélnél
bassza meg, megfeledkeztem valamiről, lehet mégsem.....
Holnap otthon leszel, úgy délelőtt 11-12-től mondjuk?
Mivel nem az volt a kérdés, hogy ki mit szeretne.