Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Délelőtt vagy reggel korán
Basszus erröl meg megfeledkeztem... Nem fogok tudni menni, tali van.
Gyerekek összemaszatolták...
Szia Pupumaci!
reggelt
fizetek nekik...általában 1x,maximum 2x állítanak meg a rendszám miatt,ez 5-10.000 közötti bírsággal jár.Megyek évente 8-10000 km-t,ennek 70%-át belföldön.Amíg nem csináltam a 2 motorra kb. évi 200-300.000 bírságot fizettem,nekem jobban megéri így
Amit pupu is mondott: Hoppááá!
Drága testvérem azt ha megállít a police mit mondasz nekik?
Mi meg elmentünk hétvégére Pécsre, most értem haza. Azért jól eső érzés, hogy már kora délután felváltva telefonált az összes szomszéd, hogy hol vagyunk... hiába, jó kis közösség ez itt, csendes kertváros, összetartó emberek
Ui: A riasztónkkal volt némi zavar, dél óta szinte 5 percenként mexólalt a külső sziréna, de nem lehet nagy baja, majd megjavítom.
lesz fórum tali? basszus én is szeretnék de nem tudok... szeptemberbe beleugrunk a kecóba jönnek a köművesek meg minden.ááááááááááááááá
Halihó cimborák!

Mizu erre fele? Minden okés mindenkivel?
1000éve nem voltam tudom tudom.. nekem
Szia.èn erre "0" gyûrûre gondoltam.de már látom hogy ez nagyobb.köszi.
szeretem a kanyarokat
Vazze ha megcsípnek 6 számjegy fog szerepelni a csekken!
Én is gondolkoztam hogy megyek,de ebbe az évben már voltam a Kékesen vagy 3-szor,a Mátrán meg átmentem vagy 6-szor / itt lakom 40 km-re/ meg gondoltam hogy 20-szal mennek végig ebben a melegben igy inkább kivittem a családot a strandra,ma meg Kakucsringen voltam a fateromékkal / kocsival/ rallycross,autocross,quad.a kocsik nem értek egy forintot sem/ 13 éves gyerekek korengedménnyel mennek,FUTAMOT NYERNEK ,69 éves bácsi lett a magyar bajnok az autocross egyik kategóriájában,ugy hogy az első futambant ropára törte az EVO VI.-ot a köv. futamban 20-szal ment végig de kapott pontokat.Szerintem az Ő kat. -ban 6-an voltak összesen.A quadok értek valamit azok mentek ahogy a csövön kifért.
Zsóti kicsit nyaralt, és telefont itthon hagyta. A porral kapcsolatban megnyugtató hírem még nincs, nem szóltak még vissza. A talinál, meg melózok.
Emlékeim szerint ott nincs.
Köszi a választ.a szivatónàl nincs ilyen gyûrü?