Király a gép ,de ezek szerintem már túlzások,a blokk teljesítményének a felét nem tudja kihasználni,még aszfalton sem ,nem még terepen. Nemhiába nem viszik a verseny cross, supermoto, quad gépeket 60-70 LE fölé,nem tudja átvinni a talajra,meg a váza és a futóműve se birná.
Valóban az, bár a kip.rendszer és az ülés nem gyári, valamint ez 900F és nem 900F2 mivel az F2 jelölte az idomos változatot. (az enyém is F2 volt eredetileg de valaki már leszedte róla az idomokat mire hozzám került )
Egyébként a mai napig nagyon tetszenek. (dettó ilyen karbi van a GW-n is csak boxerészetileg elrendezve)
Ez XT blokk, ha a torka véres akkor is megy. SMC quadom meg volt itthon (az előző piros, 3 kilóba ment el) azzal pályáztam stb..... Nem kellett hozzá kulcskészlet hogy elindulj túrázni
és ha ez rendben van, ez kevésbé szétesős mint a kínai? nem olyan mint amit mondtatok, hogxy minden 2. túrára valami legatyásodik rajta? Csakmerépp megsináltatni megtudom, hogy nem durrogjon, jöjjön-mennyen, de akkor jó lenne majomkodni vele minél többet, minél kevesebb szereléssel. Unokaöcsémnek 190 e Ft-al errébb elkészült a DRZ, megy mint a büdöskurvaélet. kvadot felbaszni a a futóra (hamáá eccer vettem), oszt menni ki náluk falun a határba csapatni.
Látom ma is szénné fórumoztátok magatokat.
http://www.idokep.hu/elorejelz...
Egyébként a mai napig nagyon tetszenek.