Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mióta áll benne az a benzin?
Veled tudom hogy mi van. Dolgozol a hamburgeresnél.
Egyébként andi készletéből még van.
nem is az, hogy mi van velem, neeem. mi van a motorral...szééép mondhatom.

a múltkori beszélgetés óta eltelt időben érlelődött, valamelyik nap meg feltöltött aksival és átlátszó benzincsövekkel próbáltam életre kelteni, de csak forgott és forgott, nem röffent. na mármost vagy nincs benne benzin, vagy a gyertyák megint=még mindig.
Nem adom el a lelkem még mézért sem (a boxert kéne lassan szétszednem de ahhoz sincs kedvem. Meg most pénz sincs rá)
Jól megmondtad neki.
Nálam is feljött egy kis zörgés,én kuplungcsapágyra tippelek,de kíváncsi vagyok más mit mond.
És ha kapsz egy csupor mézet ?
Én meg már azt hittem hogy elvesztél! Mi van a motorral?
Sziasztok kispajtások

remélem Laci épségben hazaértél, sajnálom, hogy nem tudtunk többet beszélgetni, de hát ez az állás ilyen.

na mizu van veletek? hallottam ma Lacitól, hogy lesz tali, de aznap nem érek rá semmiképp se. Esetleg egy pacsira be tudok ugrani 14.-én mert csak 14:30-ig dolgozom ELVBEN, de másnap reggel 5-kor már a KFC-be kell lennem
Határozottan nem.
Mai levelezésem :

-- Eredeti üzenet --
Feladó: barry Bertin
Címzett:
Elküldve: 2012. augusztus 31. 17:57
Tárgy : Dear Friend.

Dear Friend,

I am contacting you to assist me in the transfer of $6,200,000.00 into your personal bank account for our benefit, this transaction is confidential and we MUST remain fiducially in all our dealings since I cannot execute this opportunity alone without the support of a foreigner. This is in line with the Laws governing Financial Institutions here in my Bank and that is why I have contacted you in this manner.

For your role in assisting me actualize this opportunity, you will be entitled to 30% of the total sum while 70% will be for me. However, what I need is your maximum cooperation and to provide a valid bank account where my bank will transfer this fund for our benefit. By indicating your interest on assurance of trust I will send you the full details and how this business will be executed and your urgent response to this proposal will be highly appreciated.

Best regards,
Mr. barry Bertin.

--Válasz erre--
Feladó:abrus

Dear Basszájbaazanyád.

I'm very lucky in this year because you are 3rd, who's looking for me with this faszság.

Best Wishes: Menj az anyádba te hülye fasz!
És szeretnéd megismerni?
Szerintem azt hogy kicsit zörög. (lövésem sincs az R6 belvilágához )
Kíváncsi leszek a véleményedre h te mit hallasz .
Az a lényeg hogy még egyben vagytok.
Nem hiszem ! Változnék én de nem olyan könnyen megy itt falu helyen
"nem koromlerakódás" mert kinyírtad.
nem baj akkor is ki kell menni
Nem lesz kesz
22re kész legyen tököli 200méteres
na megjöttem
egyvalamit jegyezzetek meg. ne hagyjátok, hogya nő az utolsó napig hadja az öltözet vásárlását. megyünk lagziba, oszt se cipő, se ruha. romon vagyok, 3 óta boltról-boltra.

jó estét
Jó estét az uraknak és a hölgyek !Motoromnak van valami zörgős hangja amit a talin meghallgathattok , szerelő a vezérműlánc feszítőt tippeli Pedig vigyáztam rá h meg ne fázzon minden este betakargattam ! Most csak öregfiúsan fogom használni amíg meg nem gyógyul. Egyben biztos vagyok bár mi is a baja tuti nem koromlerakodás !
Félti a szaros kis seggét