Én pont igy veszítettem el egy közeli ismerősöm még 2003-ban.Tunig! Hayabusa ,városba 160,öreg anyóka kijött elé keróval,mind a ketten ottmaradtak.Ha véletlen egyszer nem jön össze és elcsapsz egy gyereket egész életedben bánni fogod hogy mért volt 160 miért nem csak 80.
mindenkinek más a biztonságos tempó,nekem nem az 50/90,erről feleslegesen nyitnánk vitát...nem az idei szezonom az első..sokat elmond szerinte,hogy még nem sokaltam be egyszer sem,még annyira sem,hogy átmenjek a szerpentinen a szembe sávba...persze nem én vagyok a rossi,csak tisztában vagyok a motorom és a képességeim korlátaival..
én szeretek gyorsan menni,no meg fáj a csuklóm 80 alatt a motoron fő úton 160-al,városban 80 felett...én biztonságosnak érzem,deffenzíven motorozok nagyon...Persze néha elborul az agyam,utoljára akkor,amikor leáttételeztem a Z-t,előre -2-t,hátra +2-t tettem,a Horvát István lámpától a vasúti átjáróig leszoktam forgatni a 6.-at
én mindig letakarom,a hősök terén jöttünk át hazafele,az Andrássyra a szervíz úton keresztül mentem fel,ott állt a rendőr.Pont keresztbe raktam gázzal,mikor fordultam be,nézett,mint a luki nyúl a rendszámomra,az asszony is 200 méterrel utánam jött mögöttem szólt a Gianelli rendesen előkapta a cb-jét a kisköcsög ...nagyon néztek a japó turisták,mikor 160-al előztem a Lánchídon a kocsisort,rögtön nem az oroszlánokat fényképezték.Ilyenkor szétválunk az asszonnyal,hogy csak egyikőnket fogják meg,ha kergetőzni akarnak
Igazából eddig mindig az volt, hogy akkor takartam le, mikor végül nem is mentem gyorsan... mikor meg mentem mint a mérgezett egér, nem volt rajta semmi és sosem kaptam csekket...
Velem van valaki biztos...
akkor nem voltál szimpatikus a sünnek,hiába,nem lehet mindenki olyan jóképű,mint én
amúgy mennyi is a legkisebb gyorshajtási bírság?na ugye...megéri szerintem így is
ne felejtsd el, hogy itt nincs "Play another game?" gomb.
Mi már megtértünk
gondolom neked sem véletlenül figyel a bugyi a rendszámon,no meg pupunak sem a prizma
Velem van valaki biztos...
csokival kenem be és ha megállít a rendőr,akkor rákenem a benzinkúton rohangáló kis angyalbögyörőre
Én így nyomom...
amúgy mennyi is a legkisebb gyorshajtási bírság?na ugye...megéri szerintem így is