Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a tigriscsíkos az elején
http://youtu.be/BmnyORo_slM
A citromélt tartom a "mindenesnek amiért nem kár",a másik a normális ímélcímem.
Ezeket eleve spamként fogadja a citromos, így csak mint érdekesség foglalkozom velük. Elindítani-letölteni nem szoktam semmilyen küldeményt ami egy kicsit is gyanús.
(ezek vszeg azért jönnek mert régebben aktív levelezést folytattam a csájokkál dákárbán és nem eresztenek)
na azért nem fogom itt tölteni ezentúl a szabadidőmet
Semmi baja, átlagos windóz használó
Életed nagy lehetőségét hagytad ki. Csóró maracc mostmá.
Enyém is zörög. Hosszas vizsgálódással rájöttem - a zaj a motorból jön
Ja, haza, csak utána már nem ültem PC mellé.
Látom, használt a fejmosás, és betoltad a képed
Jó reggelt,én is kapok ilyen szarságot,de berakom a Spam fiókba aztán jó napot.

"Szia
nevem Amina láttam egy e-mailt, amikor én böngészve találtam, mert én keresek egy becsületes partner a barátság remélem nem bánod
kérlek írj nekem vissza, én is szeretnék ide u ok így azt lehet mondani
Ön többet magamról, és mi is cserélnek képeket is
köszönőlevele Amina

Hi
my name is Amina i saw your mail when i was browsing because i am looking for an honest partner for friendship i hope you don't mind
please write me back, i will like to here from u ok so i can tell
you more about myself and we can exchange pictures too
thanks from Amina"
Te nagyon kapós vagy, vagy rádférne egy oktatás az internet szakszerű használatáról. (vagy valaki másra a környezetedben)

Mikor én is hazaértem a legutóbbi több napos kirándulásomból, voltak érdekes dolgok a számítógépemen. Pedig az asszony nem is csinált vele "semmit", Csak le akart tölteni ezt-azt, és rákerült ez+az, amit aztán csak csökkentett módban tudtam lepiszkálni a vasról.
reggelt
Megfogtad őket és jó sorrendben megqrtak?
tuti
Én a nőkkel vagyok így.
Hát a benzin viszont nem, az megpimpósodik kb egy év állás után. (ami a GW tankjában volt az kb két évet állt, kiöntöttem belőle egy kicsit de öngyújtóval se nagyon tudtam meggyújtani)
Biztos hogy jó helyen vannak a pipák?
Pff.
Tisztára mint a politikusaink.
nem lehet több 1-2 évnél az a kevéske olyan 2-3 hónapos talán. mért? bor-ból is az érett a jó
Nem fogják a dolgot.
Először rám küldik a kurvákat aztán meg a pénzügyi szakembereiket.
Mindenképpen belőlem akarnak megélni.