Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm
Nem vezetek mást, se B-s jogsim se autóm nincs...
Gratula hozzá,az már szép teljesítmény,kocsit vezetsz még mellette?
Idén (5 hónap alatt)
Nekem ma reggel volt meg a 12.000...
estét mindenki!
Tudom hogy mindenkinek van más dolga is,nekem egyenlőre ennyire futotta,ennek is örülök 20 év után.
Ja meg még mondtam a Gold-Wingesnek hogy az a GÉP még most is megfutja lazán a 250-et
Nekünk is van
Éppen belegondoltam hogy 7ekm 7 literes fogy. 490 liter nafta ami 200-220 ezer Ft+ belépők,kajálások,gumikopás,olaj utántölt.,stb ...,benne van a motorozás vagy 350 ezerbe. Ma azt mondta a haverom akivel gurultunk/ 3 éves full-full extrás gold-wingje van /csináltam neki egy laza 0-150 km/h gyorsulást olyan a Yamahám mint a rakéta,úgy megy,akkora hangja van,és úgy is füstöl mondtam neki ez a gép 22 éves és 80 ezer van benne erre azt mondta BOCSI
Jó lesz nekem meg az oldalbordámnak ez a kis óccsó házikó is. 4800 hungary dollár
Nekem azért vannak más családi programjaim is,meg néha dolgozni is kell
Én már kemény 2500-nál tartok idén,Pap szigettel meglesz a 3000!
A főépületbe van 4db zuhanyzós/wc-s/franciaágyas szoba
Csak 7000?
Szasztok! délelőtt beugrottam a Pap-szigetre,1 db "silány" faház volt még kiadó/ a recepciós hölgy ezt mondta/ 15.-ére,hát lefoglaltam.Valami nyugdíjasok lefoglalták a többit ,az idő tök rossz arra esik-nem esik-esik... , hazafelé a Nulláson aztán beleszaladtunk 1 jó kis zivatarba ,Gödöllőtől meg süt a nap. Az "Öreglányba" beletekeredett a 80000. km. Ebbe a szezonban megvan a 7000 km idáig
Eladásra is tuti buli lett volna,ha csak az a baj ami látszik, a cucc fillérekbe kerül hozzá, viszont elment a jobb egyes nyúlvány /műszerfalbontás/ és a hátsó kerék is, a csomitartó fenéklemez szépen meg van gyűrődve az ütéstől.
Ha ez a kettő nem lett volna
De igy egy 100 assal megnyúlik a kasznimunka ,mondjuk az is valószínű h a hátulja mindig nyalta volna a gumit,a következő gazdijának
Eladásra biztos hogy nem. (még úgy sem hogy ezeket munkáskesztyűben, szinte kézzel ki lehet egyengetni)
Ja 60.000 ft
http://vateraauto.hu/hirdetes/...
Látszik rajta hogy nem éri meg megcsinálni?
Meg villám is amitől meggyullad
Jó de benzin kell bele.
HA nyitva van még a kút hazafele jövet mindig tele tankkal rakom le, mint most is
Kifogyott a benzin
Nem indul be,pedig vasárnap 150 km mentem egyhuzamban
Nem a garfild