Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Üdvözöljük a Sugomotor-bontó Kft. honlapján!
400cm³-től !
Sport és túramotorok gyári bontott alkatrészei "

link
sziasztok..már megint hozzátok fordulok.
gyertya csere megvolt,,és másodjára ette meg a kettes gyertyát de csak a kettest ....mi a faszér eszi csak azt. mert sokat kap vagy miért .segitsetek már köszi....nem gyözöm már gyertyával
NA ezt nem is tudtam hogy kisebb gépekkel nem foglalkoznak,és azt sem hogy a 250-es fzr már robogó kategóriába esik
Megvolt a délelőtti szórakozás,1 óra kutyasétáltatás,3/4 óra terepezés,bár ezen a kemény poros földön nagyon észen kell lenni,néhol olyan mintha jégen mennék.Délután a Forma 1 után felugrunk az Asszonnyal meg a GÉPPEL a mátraházi parkolóba palacsintát uzsonnázni,most tudtam meg hogy nagyon jól csinálják,kíváncsi leszek
Súgóék nem foglalkoznak robogókkal.
Szeva! Sugo motorbonto,vagy van nekem még 3 telefonszámom: 30 5230502, 30 2940594,70 5888522,elég nehéz lesz szerezni,mert 250-es elég kevés van.
Látom senkinek semmi idom háznál, azért én kitartó vagyok és úgy kérdezem hogy tudtok e adni olyan telefonszámokat ahol bontanak 250es FZR-t hogy utána tudjak kérdezni ott az idomoknak, mert én csak hondás és kawasakis bontókat ismerek főleg...
Good Morning! Ilyen korú gépekné lminden előfordulhat,ideidlenes kontakthiba,vez törés stb... Nálam júniusban 2 hétig kerestük /na nem egyfolytában/ 3-an hogy mért nem világít a tompított,mikor az utolsó ember véletlenül rájött hogy egy kb. 8 szálas csatlakozónál pont az az egy szál nem megy át Én kb. a Frével megyek 1 évben 10000-t ,van 1 Toyota Hiace-m azzal 15000-t ,Avia tehergépkocsim 5000-t,125-ös crossmoci kb. 2000,meg még targoncázok vagy 150 órát
Tartósan használni fogja a Bélában és ha működik rendesen, visszük a talira. ÉN megígérem.
A mai nap után ez már úgyis csak hab volt a tortán.
Lehet hogy le vagyok maradva de én arra emlékszem hogy ki lett próbálva és működött. Utána abban maradtunk hogy használja még pár napig a Bélában hogy tartósan is jó-e, aztán értekezünk.
(De nekem a "visszaadom" vagy "kifizetem" verziókból bármelyik megfelel)
Ő állítja hogy elmondta neked...
Hál' Istennek, igen.
De maga az örök rejtély. Dolgok mennek tönkre és javulnak meg úgy, hogy egy újjal nem nyúlunk hozzá...
Múltkor 3 henger ment, és semmi kedvem/vünk nem volt szétszedni/gyertyázni stb, ennek ellenére rá 2 napra ment mind a 4, mintha semmi nem történt volna...
Vagy csak álom az egész (élet)...
hmm, asszem új képet kell feltenni az adataimhoz
a jelenlegi nem teljesen felel meg a valóságnak
Pupi mire jutott az AC teszttel?
Azóta műkszik jól?
Én valahogy el sem tudnám képzelni nélküle az életem... olyan természetes már, mint az hogy reggel felöltözök mielőtt elmegyek dolgozni...
neeemis

összesen (kocsi+motor) nem megyek ennyit egy évben
talán ha a biciklit is beleszámolnám
Azok az állásidők is valami műszaki hiba miatt voltak.
Ami igaz az igaz, mióta Ábrustól visszakerült hozzám azóta kb egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány nap volt amikor nem mentem vele sehova... A napi minimum kb 40km
Akkor TE egy igazi belevaló motoros csajszi vagy.
Sziasztok,
olyan problémám lenne hogy van nálam szervízre meg felújításra egy 250es FZR Exup, és hátsó farokidomom nincsen, pontosabban csak a bal oldali van meg, meg a hátsó idom a lámpánál, se a kettő összekötője se a jobbos idom, viszont van helyette egy jobbos+ balos GENESIS FZR-nek a farokidomja... valakinek nincs eladó farokidom? akár komplettbe is, vagy csere? vagy ismerős? nagy segítség lenne
előre is köszi
Kakas

( holnap töltök fel képet hogy mégis milyen formájú, nehogy összekeverjük, mint a tulaj és legyen 2 pár Genesis )