Ha utána kérdezel HIvatalosan ki van adval gumis szervizeknek hogy ZR es gumit nem ragaszthatnak ! Nekem egy volt de motorra nem tettem fel és nem is tennék sosem ! Ez az én véleményem !
Sziasztok.a karbin az a lemez ami a gàzbovdent tartja az a 2-es vagy a 3-as karbira van felrakva?nem tudom hogy volt rajta kivül vagy belül.köszi.egy kép sokat segitene. köszi.
Amikor múlt héten este jöttem haza Pestről, meg is ijedtem, mert mentem a belsőben 150 körül, kint teherautók, és 1xcsak egy idióta speedes megelőzött jobbról (igen, köztünk ment el) olyan gyorsan jött, hogy nem is láttam, csak a hangját hallottam, ahogy elment.
Sztem egy önveszélyes barom volt.
Ha fent az ablak, nálam tök csend van, azt szeretem (ill. zenét hallgatok)
A lehúzott dübörög, és koszos lesz az autó belül hamar - én szinte soha nem megyek lehúzottal, a klíma meg mindig be van kapcsolva.
Ebben van sok igazság. Nekem régi pesti főnököm (91-ben) 1.8 benyás Opel Omega, az nem járt csak padlógázon, 200 körül (sokat mentünk Pest-Bécs) azt vallotta, hogy az autó max teljesítményének kihasználása teljesen üzemszerű állapot Jó olajjal/benzinnel járt, és olyan finom járású motort (volt már benne 50 ekm) azóta sem hallottam, a kipufogója meg világosszürke volt belül.
max 150-160 volt az, az óra túlmér általában. Az érdi lejtőn?
Na jó, nem szemétkedni akarok, de mindig mulattat, mikor az emberek ilyesmivel storyznak, mert qrva sokat járok mindenfelé, de pályán 160 felett, úton 110-120 felett nem látok soha senkit... általában mindenki be van állva a max. 145-105-re, mert ott a 30ezres határ
Tudjátok, ki megy a leggyorsabban általában? a kisfurgonok, mert az mindig céges, és legtöbbx fiatal hülyegyerekek nyomják, és sokat is mennek, nem érnek rá.
Széthajtod az a szegény autót Ha így erőlteted, hogy fogja kibírni a következő 10 évet, és az ezzel járó 5000 km-t?
Ui: én képtelen vagyok lehúzott ablakkal menni gyorsabban. A család is be van idomítva, ha elindulunk, és elérjük az 50-et, pánikszerűen húzzák fel az ablakot nem várják meg a lebaxt
Adj valami elérhetőséget, aztán megbeszélem velük, hogy mikor mehetek érte.
Ezek után már semmin nem csodálkozom
Sztem egy önveszélyes barom volt.
A lehúzott dübörög, és koszos lesz az autó belül hamar - én szinte soha nem megyek lehúzottal, a klíma meg mindig be van kapcsolva.
max 150-160 volt az, az óra túlmér általában. Az érdi lejtőn?
Na jó, nem szemétkedni akarok, de mindig mulattat, mikor az emberek ilyesmivel storyznak, mert qrva sokat járok mindenfelé, de pályán 160 felett, úton 110-120 felett nem látok soha senkit... általában mindenki be van állva a max. 145-105-re, mert ott a 30ezres határ
Tudjátok, ki megy a leggyorsabban általában? a kisfurgonok, mert az mindig céges, és legtöbbx fiatal hülyegyerekek nyomják, és sokat is mennek, nem érnek rá.
Az ablakok meg azért voltak leengedve mert akkor volt vagy 36 fok árnyékban.
Ui: én képtelen vagyok lehúzott ablakkal menni gyorsabban. A család is be van idomítva, ha elindulunk, és elérjük az 50-et, pánikszerűen húzzák fel az ablakot