Erős 70 kp. Dugó gyűrűvel 25 kp, Ha hüvelyeztetni kell, az felömlőnként 2000, tehát kb 22-24 papír. Csapágyak kerekenként 3 papír, 2 kerék az 6. Tehát legrosszabb esetben 60 a ráköltés hirtelen
Sziasztok.pupu megnèztem a szivatò tengelyèt ès a 2-4 karbi tengelyén amin a porvèdö van azok hosszabbak is.de hogy mièrt?a képen a kèt rövid 1-3 karbi a hosszu 2-4 karbi
Ebbe teljesen igaza van Gyulának,Én is gondolkoztam ezen tavaly,jó mondjuk nekem volt rutinom,de 250-nél nagyobb motorom nem volt.mégis az ezrest választottam,így nem fáj a szivem a nagyobb ujabb gépek után / nem sokkal mennek jobban/.,az " Öreglány" megmarad amig csak meg tudom javítani ésszerű kereteken belül.Az hogy meg ki hogy tud megszokni 1 nagyobb motort nagyon sok dologtol függ.meg a motorosok 1 része ugy sem használja ki a vele járó teljesítményt / ugyaugy 100-zal járkálnak stb.../főleg aki keveset jár vele.
Az a baj a kisebb gépekkel,hogy később sokba fog kerülni a nagyobbra váltás,mert a kicsik is már el vannak használódva(azok meg főleg a magas fordulat miatt)költeni kell rájuk,aztán ha váltani akarsz nem fogod megkapni azt az árat,amit ráköltöttél.Az új nagyobb is karbantartást igényel,szóval inkább egy nagyobbat,ami aztán megmarad hosszú távon,arra megéri költeni,javítani.Attól nem kell megijedni hogy nagy motor,ésszel kell bánni a gázkarral,és akkor nem lesz baj.
(Szerintem ) 400/500ast ne, hidd el a többieknek, abszolút jó szándékból mondják amit mondanak. Ha annak idején én is hallgatok rájuk, sok minden másként alakult volna.
Ráadásul a 400 és a 600 között nincs sok különbség (illetve nem vészes), és hogy kezdő motornak neked mi a jó, az fejben dől el, nem a lóerők határozzák meg.
A másikat meg ha gondolod elhozom.
Innét meg akkor viszed tovább amikor akarod, vagy lesz más is hozzá.
Inkább elküldöm neked is a képeket
http://youtu.be/KHPJToO-wx0
Pupu pont ma délután mutogatta a kedvenc motorjait a neten, és mondtam, hogy akkor én is megmutatom... Az én kedvencem itt áll a szobában...
(Szerintem
Ráadásul a 400 és a 600 között nincs sok különbség (illetve nem vészes), és hogy kezdő motornak neked mi a jó, az fejben dől el, nem a lóerők határozzák meg.