Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindjárt küldök neked egy email-t, a többit meg majd telefonon.
van egy kollégám, hasonló korú mint Te, és egy ZZR400-asa van. Jó motor, de ha jól emlékszem 59kw teljesítményt mondott hozzá, ahhoz is kellene a jogsi.
ja, és a motor árát ráköltötte mire rendbe volt a blokk, a karbi,a ...
egyébként akinek a kép kinn van azon a tank lilának tünik, és a plexi alatti rész is.
azt nem tudom hogy megvan e még, de fenn van még..
nekem nem 1000es kell kezdőmotornak...
Ha ajánlanátok sportos motort kezdőmotornak megköszönném, ilyen árkategóriában.
nézegettem a zzr 400asokat is, esetleg még az,
vagy gsxr 400as, de az ritka.
Sose értettem, mé akarnak belpiacos 400ast
Ha csak A korl van, ez is sok, ha meg A van, akkor lehet 600.
Ennél már csak az furább, aki sor4 250et vesz Bocs, Poti
az neked ja
Szia! 290-ért már akár ezrest is lehet venni, és az nem Japán belpiacos, és nem forog 16 ezret.
Ja szassz
Nekem
Alkatrésznek nem lenne rossz
Már megint az asszony nevében írtam
Sziasztok!

asszem venni kék egy 400-as FZR-t befektetésnek. Mostanság mindenki olyat venne.
Szia. Te figyu biztos megvan még ez a motor? mert van 1 kolléga akinek ugyan ez van berakva képnek. és 99% hogy ez az a motor.
400as
Sziasztok!
Első motor vásárlás előtt állok.
Komolyan gondolkozom egy FZR 400ason:
Íme:
Fzr 400 Exup 1996

1996os évjárat, ami elég jónak tűnik, leírás alapján is tetszetős, remélem forgalmija is van, azt irja áron alul eladó, szerintetek?
kösz előre is
Ugyanmá... Ratyi kis roller...

Szerintem nagyon jó kis gépnek tűnik,az ára is jó,ha nem volna meg a Cagivám,Én megvenném.
Kipróbálnék egy ilyet,de a mi gépeinkhez képest ezek motorozhatalanok főleg a magyar utakon.
Szia! Szerintem kár volna a Sólyomot szétszedni,előbb próbáld ki egyben,de ha nem tetszik elő a crovakészlettel!
Szerintem én meg megveszem ezt és a blokkot átrakom az enyémbe...

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

" ha ügyes vagy rakhatsz bele 600-as vagy akár 1000-es blokkot is"

http://www.kepesmotor.hu/yamah...
mindenki!
köszi Gyulám
Úgy rémlik 24-es csavarfejnek megfelelő szerszám kell hozzá,de ez csak tájékoztató adat.
Persze gyere bátran.
Tudom neked duci van , nekem az Andiéhoz kéne mert enyémhez van szerszám. Na majd mingyá jó felhívom hogy hová tűnt el