Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
jut eszembe, az ac-val eddig (kb 100km alatt) semmi probléma nem volt
mél ment
Estét mindenki

Én már csak későn kapcsoltam, de aztán kis fáziskéséssel leesett
Tudtommal a ZR jelölés a gumin azt jelenti hogy 240 km/h fölött is használható,ebben a seb. tartományban meg már nem ildomos gányolni,mert könnyen ráfizet a koma!
Szasztok!Szerintem az se tudja aki csinálta.
majd elmúlik
szépjónagyot mindenkinek
hát, hogy ne álljon ki kerékre.....
1000 exup villához tudtok valahol eladó gumi koptatót?
Megnéztem,a kettes és a négyes "porvédős" és hosszabb is. (balról vannak számozva a hengerek)
Azt még nem tudom hogy miben szeretnék lakni. Lehet hogy sátoroznom kéne? Olyan régen csináltam már.
Szia.köszi pupu.
Kedden beugrok hozzájuk megkérdem a szállást esetleg akkor le is foglalom.
Csövi mi a terv a hétvégére? (szállással kapcsolatban esetleg)
Vszeg asszony nem jön csak én megyek és én is csak szombat reggel tudok indulni.
Csak leírom amit épp tegnap is láttam.
Volt pl egy Ignis az út szélén kissé összetörve ami mellett egy nagyi ült véres pólóban (sofőr) és az út másik oldalán egy kamion állt. (meg a mentősök persze)
Háháááá... Láttalak, láttalak!
Egy költő veszett el benned
Itt bármelyik gumis szó nélkül megcsinálja. (ezt eddig egyik sem mondta)
Az tény hogy a fehér furgon mögött lehet a legjobban haladni.
Most hogy járunk Pécsre minden pénteken, a 6-oson megyünk és rendszeresen látom hogy szinte áll a forgalom.
Többnyire öreg papák és mindenféle ráérők szédelegnek 70-nel (még újszerű dízelpasszáttal is)
Én 100-110 körül szoktam menni de szinte állandóan fékezgetni kell a sok ökör miatt. Basszus a hosszú lejtőn gurulok le üresben lendületből 90-nel és LASSUL ÉS NEMMEGY A MARHÁJA A TDCI FIESTÁVAL MERT NEMMEGY A BARMA HOGY FÉKEZGETNEM KELLJEN MERT MUSZÁJ 64-RE LASSULNIA AZ EDDIGI 73-AS ÁMOKFUTÁSBÓL! (végig záróvonal persze)
Aztán mikor lelassítok mögötte akkor látja ám hogy ott az első rendszámtáblám a kézifékkarja végénél és persze odatipor neki hogy ne tartson fel és újra 74-gyel megyünk.
Amikor meg megelőzöm akkor meg néz hogy hova ez a rohanás.
Végre megint szabadon tolhatom az 58-lovas torpedónak kb egy km-t mert az hétszentség hogy ott megy az öreg papper haverja vagy barátnője szintén 69,7-tel akinek már ment a drót CB-n hogy figyeljen mert mindjárt odaér egy eszelős kék torpedó akit élve vagy halva de meg kell állítani mert 1 km-rel előtte áttörte az útblokádot és többel megy mint 71.
Aztán később (kb 5 km) erősen koncentráló anyukák markolják a Pikásszó/SX4/GOLF/stb. kormányát miközben a kruíz-kontroll be van lőve az egyezményes 77-re mert a család és a gyerek nem játékmackó ám! Jól is néznénk ki ha a hovatovább 90-nel ámokfutnának egy főútvonalon!
Aztán megjelenik a tükörben Szédibébi a fehér X6-ossal és kirúzsozott ajkaival csücsörítve riadt verebekként rebbenti szét a 70-körül kóricáló forgalmat majd telefonjába kacarászva tovább is halad úgy 160-nal, miközben a már említettek épp a kormánykereket keresgélik az utastérben.
Komolyan agybajt lehet kapni pedig én egy elég nyugodt természet vagyok és ráadásul nem is konkrét időpontra megyünk.
Az csak egy dolog Emre De hivatalosan nem ragaszthat már ott elvileg nincs miről csevegni.
Nem lehet az látta hogy vezetsz?
Szerintem tuti ismert.
Egyszer kérdeztem csak saját felelöségre ragasztja meg és ott sem jártam nála ! Valoszínü nem a semmiért nem lehet !