nincsen esetleg valakinek dobozos autója innen, amibe befér egy 250-es fzr? természetesen nem ingyen szeretném. én a mai naptól fogva levettem a kezem a kicsiről, gecire unom már, hogy mindig csak szopok vele...meguntam. ha valaki megszereli nekem, elviszi, visszahozza, kipengetem érte a megfelelő mennyiségű pénzt, de én már nem foglalkozom vele, el fogom adni anyagárba, ha így marad...
Sziasztok.
Uj vagyok a forumon de a motorosok között anyira nem. Eddig enduroztam s most láttam elérkezettnek az idöt a váltásra.
Ezért vásároltam egy szuper kis gépet teszek fel rola egy fotot hátha valakinek ismerös.
Kiváncsi vagyok ki ismeri fel
Üdv Feri
Most, hogy benyomtad, pontosan milyen is a lámpa... szóval koszos a lencse belül, szétszed, és ultrás víz, majd nagynyomással kiöblít, kiszárít, sokat fog javulni.
Nevezzük szerencsének, de most nem sok kedvem volt szétbombázni, tömítés csere miatt
Várhatott volna még, ősszel úgyis szelep hézagolni akartam...
De ha csak kicsit ömlik lexarom, után öntöm, kész.
Ez egy ilyen xar konstrukció, a lámpa áramát átvezetik 70 kapcsolón, kontaktuson Nekem az 1000esben is a 12.6V a lámpánál már alig 11V
Mérd meg te is, ez-e a hiba, vagy tényleg matt a foncsor, vagy mindkettő.
Nézd meg először is mekkora az izzó benne elvileg 12v/35W benne cseréld ki 55W-ra nézd át az összes csatlakozót pucold meg nálunk is csodát tett ez a művelet. Ha az sem és tényleg a foncsor szar akkor apróknál nézd át van 1-2 hirdetés bontanak 400ast. hirtelen ennyi jut eszembe.
helló. van egy 400-as fzr-em, és a lámpa alig világít.nem tudom gyári-e a foncsor, stb...esetleg nem tud valaki valamilyen megoldást, vagy fényszórót eladót?
nincsen esetleg valakinek dobozos autója innen, amibe befér egy 250-es fzr? természetesen nem ingyen szeretném. én a mai naptól fogva levettem a kezem a kicsiről, gecire unom már, hogy mindig csak szopok vele...meguntam. ha valaki megszereli nekem, elviszi, visszahozza, kipengetem érte a megfelelő mennyiségű pénzt, de én már nem foglalkozom vele, el fogom adni anyagárba, ha így marad...