Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.

nincsen esetleg valakinek dobozos autója innen, amibe befér egy 250-es fzr? természetesen nem ingyen szeretném. én a mai naptól fogva levettem a kezem a kicsiről, gecire unom már, hogy mindig csak szopok vele...meguntam. ha valaki megszereli nekem, elviszi, visszahozza, kipengetem érte a megfelelő mennyiségű pénzt, de én már nem foglalkozom vele, el fogom adni anyagárba, ha így marad...
Erre a nickre én se emléxem. Nem volt itt sokat, az tuti.
AHAAAAA! Valoban már retina a neve
Hm megvette az fzr-t
Mondta hogy nagyon szeretné már
szép motor
Igen így már ismerős csak más a neve most adta el.
http://www.sportmotor.hu/motor...
http://www.sportmotor.hu/motor...
ime a link amin megtalálod
Szia
Igen ez egy fz 750 Genesis. Volt ez a moci itt a forumon már
egy bizonyos "therobi" nicknevü emberé volt
Amúgy nem ismerős 2,5 év alatt nem láttam ezt még itt....
Üdv, ez egy FZ750
Sziasztok.
Uj vagyok a forumon de a motorosok között anyira nem. Eddig enduroztam s most láttam elérkezettnek az idöt a váltásra.
Ezért vásároltam egy szuper kis gépet teszek fel rola egy fotot hátha valakinek ismerös.
Kiváncsi vagyok ki ismeri fel
Üdv Feri
Sanyi, remélem nem a Te buszod gyulladt ki Pécsett...
Aki szedett már szét 38as teleszkópot mondja már meg legyen szíves mekkora anya kell belülre lefogatni sos....
Van foncsorozó is. Ha szét lehet szedni akkor biztos meg tudja csinálni. (De azt ne nagyon pucolgasd mert még az a maradék is lejön ami rajta van...)
reggelt
ok.köszönöm mégegyszer.meglátjuk milyen lesz.
Most, hogy benyomtad, pontosan milyen is a lámpa... szóval koszos a lencse belül, szétszed, és ultrás víz, majd nagynyomással kiöblít, kiszárít, sokat fog javulni.
a feszültség megvan... foncsor gond lesz. itt egy kép is....azért köszönöm.
Köszönöm a tippeket.átnézem..
Nevezzük szerencsének, de most nem sok kedvem volt szétbombázni, tömítés csere miatt
Várhatott volna még, ősszel úgyis szelep hézagolni akartam...
De ha csak kicsit ömlik lexarom, után öntöm, kész.
Ez egy ilyen xar konstrukció, a lámpa áramát átvezetik 70 kapcsolón, kontaktuson Nekem az 1000esben is a 12.6V a lámpánál már alig 11V
Mérd meg te is, ez-e a hiba, vagy tényleg matt a foncsor, vagy mindkettő.
Ha szerencséd van csak szelepfedél tömítés lesz
Nézd meg először is mekkora az izzó benne elvileg 12v/35W benne cseréld ki 55W-ra nézd át az összes csatlakozót pucold meg nálunk is csodát tett ez a művelet. Ha az sem és tényleg a foncsor szar akkor apróknál nézd át van 1-2 hirdetés bontanak 400ast. hirtelen ennyi jut eszembe.
Most az előbb lementem, és a jobb1 hengernél is olajos, ott valahol jön a cucc. Remélem, igazad lesz.
helló. van egy 400-as fzr-em, és a lámpa alig világít.nem tudom gyári-e a foncsor, stb...esetleg nem tud valaki valamilyen megoldást, vagy fényszórót eladót?
Ha szerencséd van,csak a szelepfedél tömítés enged.