Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de te nem a lámpát cseréled hanem az izzót az meg nem minősül annak E jelölés minden izzóba benne van. Euba lehet használni a xenont motorba csak itthon szarakszanak..

nem, igen, igen.
ezt:
Sziasztok.holnap vinném müszakira a gèpet ès az lenne a kèrdèsem hogy a kormány vègnek zártnak kell e lennie?meg prizma hátulra?meg kapaszkodó az ülèsen.ezek mind kellenek.köszi.
Értem ez világos beszéd. Tehát lutri az egész. Hm meggondolando
Köszönöm a felvilágositást
Nem ott van a kutya elhantolva, hogy mosó, meg ilyenek.

Elvileg a jármű világító berendezésének módosítása átalakításnak számít, ezért engedély és műszaki vizsga köteles. Tehát egyedi átalakítási engedély előre, majd utána KPM vizsga. Persze a beépített lámpának rendelkeznie kell "E" jellel...

Szóval nem lesz szabályos, ha a rendőr genyázni akar veled, nála lesz az adu.
Értem. De gondolom véleményetek van a dologrol.
Mi sem tudunk többet xenon motorba egyedül Ádámnak van
Na ja!
Pupu Nagymester ismét szigoru
Végig böngésztem a xenonos forumot de egyértelmü dolgot nem irnak
Ezért dobtam fel ide a témát
fényszóró mosó= tavaszi nyári őszi záporeső
Fényszóró magasság állító= asszony, szomszéd gyerekjány, vagy az anyja.
Igen majdnem mindent tudok!
Szoval ha a tulaj bevállalja akkor szereltesse be a rendör meg vagy büntet vagy nem. de valoban kicsit foghijas a jogszabály.
Hisz elöirja a fényszoró mosót és állitót de ugye motorokon ilyt nem sürün látni
Na ovasáá egy kicsit
xenon motorba nkh
Pupu írta na
Én is ezen gondolkodtam ottan van a dr bear ügyvéd és azt mondta az NKH álláspontja az a nem ajánlott beszerelni de törvényben nincs benne hogy ne használhatnád a rendőrség a nem ajánlottra nem mondhatja azt hogy tilos
jogilag kicsit rázos a dolog
biztonságosabb hisz jobban láthato
mindent tucc
Sziasztok

Feldobnák egy dolgot ami mostanában foglalkoztat.
Szeretnék egy xenon szettet a motoromba mi a véleményetek rola?
Tudom jogilag kicsit rázos a dolog de ismerek pár fickot aki évek ota használ ilyet motorokba mondván biztonságosabb hisz jobban láthato.
Mit gondoltok erröl?
Ha napközben láttam volna és megmutatom a zasszonynak nyert volna nekem egy sört. kb fél perc alatt kitalálta, pedig nem ismerte.
FZR.PUPU fogyókúra level 1

http://youtu.be/5s6A3yq0vIs
"Szponzored báj csiken"
És Fábinak!
Mégsem megyünk ezen a hétvégén, majd októberben.
Igazad lehet, mert ezen tuti jól mutatna