de te nem a lámpát cseréled hanem az izzót az meg nem minősül annak E jelölés minden izzóba benne van. Euba lehet használni a xenont motorba csak itthon szarakszanak..
Sziasztok.holnap vinném müszakira a gèpet ès az lenne a kèrdèsem hogy a kormány vègnek zártnak kell e lennie?meg prizma hátulra?meg kapaszkodó az ülèsen.ezek mind kellenek.köszi.
Nem ott van a kutya elhantolva, hogy mosó, meg ilyenek.
Elvileg a jármű világító berendezésének módosítása átalakításnak számít, ezért engedély és műszaki vizsga köteles. Tehát egyedi átalakítási engedély előre, majd utána KPM vizsga. Persze a beépített lámpának rendelkeznie kell "E" jellel...
Szóval nem lesz szabályos, ha a rendőr genyázni akar veled, nála lesz az adu.
Igen majdnem mindent tudok!
Szoval ha a tulaj bevállalja akkor szereltesse be a rendör meg vagy büntet vagy nem. de valoban kicsit foghijas a jogszabály.
Hisz elöirja a fényszoró mosót és állitót de ugye motorokon ilyt nem sürün látni
Én is ezen gondolkodtam ottan van a dr bear ügyvéd és azt mondta az NKH álláspontja az a nem ajánlott beszerelni de törvényben nincs benne hogy ne használhatnád a rendőrség a nem ajánlottra nem mondhatja azt hogy tilos
Feldobnák egy dolgot ami mostanában foglalkoztat.
Szeretnék egy xenon szettet a motoromba mi a véleményetek rola?
Tudom jogilag kicsit rázos a dolog de ismerek pár fickot aki évek ota használ ilyet motorokba mondván biztonságosabb hisz jobban láthato.
Mit gondoltok erröl?
nem, igen, igen.
Köszönöm a felvilágositást
Elvileg a jármű világító berendezésének módosítása átalakításnak számít, ezért engedély és műszaki vizsga köteles. Tehát egyedi átalakítási engedély előre, majd utána KPM vizsga. Persze a beépített lámpának rendelkeznie kell "E" jellel...
Szóval nem lesz szabályos, ha a rendőr genyázni akar veled, nála lesz az adu.
Végig böngésztem a xenonos forumot de egyértelmü dolgot nem irnak
Ezért dobtam fel ide a témát
Fényszóró magasság állító= asszony, szomszéd gyerekjány, vagy az anyja.
Szoval ha a tulaj bevállalja akkor szereltesse be a rendör meg vagy büntet vagy nem. de valoban kicsit foghijas a jogszabály.
Hisz elöirja a fényszoró mosót és állitót de ugye motorokon ilyt nem sürün látni
xenon motorba nkh
biztonságosabb hisz jobban láthato
mindent tucc
Feldobnák egy dolgot ami mostanában foglalkoztat.
Szeretnék egy xenon szettet a motoromba mi a véleményetek rola?
Tudom jogilag kicsit rázos a dolog de ismerek pár fickot aki évek ota használ ilyet motorokba mondván biztonságosabb hisz jobban láthato.
Mit gondoltok erröl?
http://youtu.be/5s6A3yq0vIs