Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen,statikus aszonta nem vészes,mozgott eddig is,csak most a vibráció jobban megmozgatta,meg fog ezután is.Annyira nem izgat,mert társasházi keretek közt lakom,ha nagyon megindul szólok a közös képviselőnek és megcsináltatom a javítási alapból.Ez főfal,beleesik a közösbe.
Gondolom leszünk mert én is reggel 8-9 körül indulok időjárástól függően és nekem is 1,5-2 óra az út.
A szállás nem gond ha nem lesz,akkor legfeljebb este eljövünk.
Na kipakoltuk a nagyját,hogy a rák vigye el a sok kacatot,két pince tele van velük.Ha nem esik holnap kilenc körül eltudok indulni.Olyan fél tizenkettő körül érek majd oda,lesztek akkor még ott?
én lépek. Jóéjt mindenkinek... holnap 10 körül pap sziget.....
Jó szorakozást fiúk lányok
Ok köszi. Azért jó lenne ha jönnél...
Köszi!
Ménem jövőhéten sérüté le 1 riválissal kevesebb lenne a versenyen
Jobbulást papa

Sajnos tényleg.
A 6-os csomópont le van zárva, nem tudsz feljönni az M0-ra ott. Kerülni kell az M6-on vagy 25 km-t, ne arra gyere. Egyébként én lehet, hogy mégsem tudok menni mert volt ma egy kis balesetem és nem igazán látok. Holnap reggelig kiderül hogy leszek.
Csörgess majd meg szerintem össze tudunk futni valahol...
Főtt-füstölt csülökkel töltött rántott borjúszelet, tartármártással, sültkrumplival?
milánói sertésborda
És akkor milyen ami nem laza ,könnyű?
pacallal töltött kürtöskalács, vagy mi?
laza könnyű vacsi
szasztok. 9h körül érek fel az m5-ön. A bevezetőn tudunk találkozni valakivel?
Mindenkinek nagyon jó szorakozást a hétvégére!

Sziasztok!
Nem megy Laci. Hidd el szívesen mennék,még esőruhám is van.
Lehet nekem is arra kéne menni...
Le szokták mostanában. De mehetek a pesti rakparton reggel és akkor boráros soroksári csepel lakihegyi és miki
Én meg úgy hogy kb 7 kor indulok és nagykörút csepel gyorsforgalmi lakihegyi és ott is vagyok egyedül menek Andi kint maradt miklóson
egészségedre