Nem tudni mert nem aludt ott, ugyanis estefelé haza kellett mennie valamilyen szülinapból kifolyólag. (így nem tudtuk meg hogy milyen állapotban volt reggelre de a lehetőség gondolom ott is adott volt )
Az ENG-re emlékeztem nemrégről de nem tudtam hogy mi az. (bár gondoltam hogy valami vizsgálat)
Ebben az esetben örülök hogy biztató a helyzet és remélem hogy nemsokára gond nélkül tudsz kuplungolni.
A képeken nagyon szépek vagytok. (főleg Kinga persze de nem,nem fogom letölteni őket )
Igen, lemaradtál. Pedig többször írtam már róla. (bár keveset is írok ide. inkább csak olvasok) gyenge a kezem, ügyetlenek az ujjaim. Legkisebb erőltetésre is fáj, komolyabbra másnap alig mozog.
Alagút szindrómát sejtenek. kaptam instrukciót a B komplex szedésére, és beutalót november végére ENG (idegvezetési sebesség) vizsgálatra, illetve valami kezelés pakkra a reumatológiáról.
Emiatt van a motorba 2012.re 70 km. fék-kuplung problémás, és fosok.
Kocsival nem akartam menni a találkozóra. Zsoltinál is szar volt. Mire eléggé elmúlt a másnaposság, ezek elmentek motorolni, én meg ugye kocsival voltam, oszt ültem a csajokkal.
(bár most amúgy sem mentünk volna mert Kinga csúnyán megfázott 2 hete a lagziba amin voltunk, oszt most heveri kifelé. A paraszt vőféj kitalálta, hogy míg a zifjupár pénzt számol, raboljuk el a násznépet, és csak váltságdíjér adjuk vissza. a "túsztárgyalás" 10-15 perc volt a 12 fokos éjszakában az udvaron. blúzban, ingújjban ) /a debreceni Nagytemplomban volt az egyházi szertartás/
igen. Úgy néz ki (kop-kop) az erőltetett b vitamin komplex kúra amit a doki kért hatásos. ma zárat faragtam a garázsajtóba, és rengeteget gépeltem, és birom egyenlőre. Érzem, érzem, de eddig kb. okés.
még majd a kezelésem amit kiírtak, oszt tavaszra.
Segítség! Meg tudná valaki mondani,hogy az fzr600-as 18" felnit meik tipusnak a 17"-es ével lehet helyettesíteni?
Köszönöm!
Jó reggelt !
Ebben az esetben örülök hogy biztató a helyzet és remélem hogy nemsokára gond nélkül tudsz kuplungolni.
A képeken nagyon szépek vagytok. (főleg Kinga persze de nem,nem fogom letölteni őket
Alagút szindrómát sejtenek. kaptam instrukciót a B komplex szedésére, és beutalót november végére ENG (idegvezetési sebesség) vizsgálatra, illetve valami kezelés pakkra a reumatológiáról.
Emiatt van a motorba 2012.re 70 km. fék-kuplung problémás, és fosok.
Kocsival nem akartam menni a találkozóra. Zsoltinál is szar volt. Mire eléggé elmúlt a másnaposság, ezek elmentek motorolni, én meg ugye kocsival voltam, oszt ültem a csajokkal.
(bár most amúgy sem mentünk volna mert Kinga csúnyán megfázott 2 hete a lagziba amin voltunk, oszt most heveri kifelé. A paraszt vőféj kitalálta, hogy míg a zifjupár pénzt számol, raboljuk el a násznépet, és csak váltságdíjér adjuk vissza. a "túsztárgyalás" 10-15 perc volt a 12 fokos éjszakában az udvaron. blúzban, ingújjban
még majd a kezelésem amit kiírtak, oszt tavaszra.