Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen bőrápolót vegyek a ruhához adjatok tippeket pls
Akár most is jöhetsz a tikokért adok nagy műanyag dobozt amibe elviheted hm hm molnárkocsi? megnézem
Molnárkocsi nincs véletlenül fölöslegbe? Majd szóljál ha lehet menni a tikokért.
MT4,00"x17" az befér pl TDM 850.
Szép jó reggelt!

Segítség! Meg tudná valaki mondani,hogy az fzr600-as 18" felnit meik tipusnak a 17"-es ével lehet helyettesíteni?

Köszönöm!
(tökvakarósszmájli)
Jó reggelt !
Jó reggelt
És persze Kingának is jobbulást.
Jó éjt.
na húzok szunyálni
Nem tudni mert nem aludt ott, ugyanis estefelé haza kellett mennie valamilyen szülinapból kifolyólag. (így nem tudtuk meg hogy milyen állapotban volt reggelre de a lehetőség gondolom ott is adott volt )
Az ENG-re emlékeztem nemrégről de nem tudtam hogy mi az. (bár gondoltam hogy valami vizsgálat)
Ebben az esetben örülök hogy biztató a helyzet és remélem hogy nemsokára gond nélkül tudsz kuplungolni.
A képeken nagyon szépek vagytok. (főleg Kinga persze de nem,nem fogom letölteni őket )
egyvalamit meséljetek hát még el. Miki most is beteg volt reggel?
Igen, lemaradtál. Pedig többször írtam már róla. (bár keveset is írok ide. inkább csak olvasok) gyenge a kezem, ügyetlenek az ujjaim. Legkisebb erőltetésre is fáj, komolyabbra másnap alig mozog.
Alagút szindrómát sejtenek. kaptam instrukciót a B komplex szedésére, és beutalót november végére ENG (idegvezetési sebesség) vizsgálatra, illetve valami kezelés pakkra a reumatológiáról.
Emiatt van a motorba 2012.re 70 km. fék-kuplung problémás, és fosok.
Kocsival nem akartam menni a találkozóra. Zsoltinál is szar volt. Mire eléggé elmúlt a másnaposság, ezek elmentek motorolni, én meg ugye kocsival voltam, oszt ültem a csajokkal.
(bár most amúgy sem mentünk volna mert Kinga csúnyán megfázott 2 hete a lagziba amin voltunk, oszt most heveri kifelé. A paraszt vőféj kitalálta, hogy míg a zifjupár pénzt számol, raboljuk el a násznépet, és csak váltságdíjér adjuk vissza. a "túsztárgyalás" 10-15 perc volt a 12 fokos éjszakában az udvaron. blúzban, ingújjban ) /a debreceni Nagytemplomban volt az egyházi szertartás/
Kissé le vagyok maradva. Mi volt a baj?
igen. Úgy néz ki (kop-kop) az erőltetett b vitamin komplex kúra amit a doki kért hatásos. ma zárat faragtam a garázsajtóba, és rengeteget gépeltem, és birom egyenlőre. Érzem, érzem, de eddig kb. okés.
még majd a kezelésem amit kiírtak, oszt tavaszra.
z
.
Aha ilyen vagyok, fo a bisztonsag
Aztán meg hívnak a motoros cimboráid éjfél körül te meg megint nem vagy elérhető.