Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja. Főleg akkor más világ amikor kell hozzá valami. (szerintem az ilyen hulladékokat hagyd a gányba és nézz olyat ami szépen egyben van)
Megérdemelted.
Leküldted hozzám az asszonyt a postáért + még utánatelcsizel hogy miket dobjon be még a kosárba ha már itt van.
Az árakat én is ismerem, ezért mondtam ennyit.
290-ért ment el,kikiálltási áron

Amúgy ennyit érnek,nem többet!
Megnéztem mindakét r1-et,az pirosért 150-et akartam adni,annyira fos volt,a szürkének minden idomát le kellett volna cserélni,karbi felújítás,egy lámpa:250-ért nem adta oda,én meg nem adtam érte 300-at
kicsit más világ,azért csak egy 2001-es motorról beszélünk hibátlan váltóval-blokkal-vázzal-aránylag jó futóművel(kicsit megvolt kopva a bevonat az első telószáron)
tegnap beparáztattál és míg érkezett a cucc megérdeklődtem pár dolgot.
FZR 1000 88. komplett váltó 30000,-
FZ 750 88. komplett váltó 40000,-
YZF 750 léptető villa 5000,-Ft/db
Máskor kicsit jobban odafigyelve!
Ma megkapta az új tükröket is és megbeszéltem vele mi az amit nem fogunk többet csinálni
Köszönöm szépen
Az agámáimnak
Mármint télen a csúszós úton.

Nem feltétlenül.
Most voltam épp a Pumiguminál és beszélgetve a sráccal (jó fej) ő pont ugyanazt mondta hogy ilyet használ az XX-be és ezzel 6e km után sem hallani motorzajt és a váltás is végig könnyű,míg a repsollal és a Castrollal 4-4,5e km után már ezek jelentkeztek.(van nála MOL 10w-50 3,7e-ért és még kétféle valami nemmagyar is de azokra nem emlékszem)
Szerinte ugyan drágább de jobb használati értéke van bár először ő is megmosolyogta mikor a forgalmazó ajánlotta.
Ha gumi kell akkor meg őt kérdezzétek meg mert van neki új és használt is és mondta hogy konkrétan az R17 árai alá ment.
Megvettem a gumit, most már biztonságban vagy.
Kinek v. minek kell a tücsök?
Elromlott vagy elveszett?
Mosmivan?
Sziasztok!Tudnátok esetleg segíteni?Yamaha FZX-FZ 750 re kellene nekem benzinpumpa.Ha valaki tud ilyet kérem írjon elérhetőséget is!Köszönöm!
na léptem a kertbe tücsökér
Ja értem
120-al csak a garázsban áll, mi...
haggyad má' kinek kell ez a roller 400ér?
Kivéve gab200-ét ,az nem volt leharcolva,mégis 290 volt a kikiáltási ár,nem tudom mennyi lett a licit vége?