Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/golf_iv/volkswagen_golf_iv_1
.9_tdi-6184401
gondoltam
ja, ha 6-os, akkor több.. De szerintem ez a motor van már a 4-esbe is.
Háát benzinből biztos kéri a 10-et városban.
Ábrus nézd meg az 5-6 os képet ott látod hogy szét van menve a léptető akárminek a bizbasza
Nem a legjobb véleménnyel vagyok róla, de nem az autó tehet erről. A gáz januártól elszáll, én meg nem etetek egy 2.0i autót benzinnel
A BMW 750i 5000ccm V12 város finoman 20liter
5,5l-6/100km klímával,2,5 tds Omega! 100-as tempó mellett.
Ezek nem autók. Ezek műszerek.
Szemezek a V-tecekkel. De legenda szinten vannak a népitéletekben is
Omega? Nem jött be?
Régebbi 1.4i 90LE nem V-Tec, de 7 liter alatt eszik az biztos. (~6.6)
Olyan kb 2, 2.5 milla jiányzik hozzá......Autóért 500e-nél többet nem adunk
Hahóóóóóó. golfi vegyesbe, 4,4l 1.6 tdi. csak ilyen motort, ha lesz másik ótó. pedig szoktam küldeni, ha lehet.
Csövi, neked 1.5 v-tech civiced van? Igaz a legenda a 6 literes fogyasztásról?
Kocsival mentem már, 750i-vel,nem nagyon lehet észrevenni benne.
Én sem mentem még 220 felett a motorommal,de nem is szeretnék. Nem vagyunk egyformák,engem nem vonz a sebesség,legalábbis motorral nem. Egyszer mentem 150-nel,de többet nem fogok. Inkább nézelődök,élvezem a tájat,élvezem a motorozásnak ezt a fajtáját.
Ha Te tudod hogy jó a gép,szerintem felesleges eladni,csak akkor ha van lóvéd hogy vegyél valami ujabbat,azért hogy ugyanilyen korrú árkategóriájút kezdjél megint rendberakni nem éri meg
Szia Sanyi! Milyen érzés 220 felett?
Sziasztok!
Nem rád értettem,van 1-2 turaenduros,meg goldwinges haverom akikkel együtt szoktunk néha gurulni,őket szoktam piszkálni a csillogo villogó motorjukkal együtt
már beléptem

Én ezt ugy szoktam mondani olyanoknak akik még nem vezettek motort 220 felett,majd ha belépsz a NEOTON klubba akkor az igazi