Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor jól mondta a volt tulaj hogy le van áttételezve / vagy a km óra csal nagyon /
Miért,félsz hogy megállít a KPM-es magas tengelyterhelésért?
Negyedikben.
árban belefér,viszont a súlya nem tetszik a ziziknek,30-50 kg-mal lehetne könnyebb,mert én nem akarok lefogyni
Nekem 255-nél volt 10.000 mikor megvettem.
kerek 10000
Az anyagi helyzeted nem igazán ismerem de én nem abba az irányba mennék. (a helyedben)
link
Dugni szoktam ,de már csak öregesen / hetente 4-5-ször/ Most jöttem a gurulásról 10000-nél stabilan 245-250-et mutat az óra 5.-ben,PUPU mester a tied mennyit forgott 260-nál?
nem szégyenlős a csávó,szerintem 300ért sem találna rá vevőt...elég ocsmány
Várom asszonyt jöjjön mert ő visz a balesetire. az alkatrészt vittem be és megbotlottam a küszöbbe és elestem de védtem az alkatrészt így a kézfejemmel tompítottam. És akkor 1 kóbor szög amiből itt sok van tanú rá a Csövi alámugrott és belémbökött
Esetleg ezt ajánlanámfzr1000
Meg pláne nem föntről szúrja át a kezét lefelé. Esésnél fordítva valószínűbb
35ért
már leesett nekem is az embernek átböki az ujját egy szög(motorszerelés közben!),akkor nem a fórumra ír
szasztok !50 e ft -nál lecsapok én is
Fake gyanús Mit csináltál te a kisujjaddal és egy 80-as szöggel Szerintem át akarol te b@szni
ja
úúú baszki,ez fájni fog kifele jövet is
Lehet nem lesz jó az yzf váltó mert nincs meg a léptetővilla szóval ha nem jön össze keresnem kell 1 váltót fz 6ost vagy fzr 5ös
Ezt jól megcsináltad...és úgy látom még nincs vége.
És ami miatt fel kellett függeszteni megbotlottam és ez lett
Karbi állítás és a primer láncod meg van nyúlva az csinál ilyen hangot. Nézd meg ha rákapcsolod a világítást gyengül ill megszűnik e a hang. A generátort terhelve meg kell szűnnie.
Szám alapján: BMW R51/3
Ezeket 1951-1954-ig gyártották, 522001-től 540950-ig motorszámmal. Szám alapján nagyon a gyártás elejéről származik, tehát nagy valószínűséggel 1951-es a gép. Nem eladó?