Szerintem meg van nyúlva egy kicsit a generátor láncod. A karbik sincsenek jól beállítva és az rángatja alapjáraton. Ha jól be lennének lőve a karbik lehet csendesebb lenne.
Én se csak az elkerülőn gurulgatok ,jó nem megyek egy évbe 50000-et mint Te,de nem tudom mit keseregsz,tele vagy lével! 1 szezonban elmotorozol 2-3 millákat,bemész a szalonba kihozol részletre 1 új gépet azt kész. A mellé nem kell se lehasalni,se leülni szerelni csak rá kell ülni
Azért mondom hogy fiatalt,vegyél,,valami sporttúrát.Én a fré után vagy 1100 XX-et vagy Busát veszek. Te ha sokat mész nagy tempóval azt nem bírják az öreg gépek,meg azért a busa lazán kirázza magából a 250-et,még a fréket sanyargatni kell.
Sziasztok.felraktam egy pár videót,akinek van ideje nèzze már meg mert valami csörög vagy kopog hidegen alapjárat alatt.a gyertya szikrákról is raktam fel videót .(a gyertyák használtak)az adatlapomon meg tudjátok nèzni.köszi.
csak a faszom sem hordja magával az olajos flaskát,meg a tölcsért(ugye milyen fasza helyre tették a beöntőt),utálok lehasalni az ablakhoz(ugye milyen fasza helyen van ez is)...no meg én nem csak az elkerülőn gurulok egyet a mocival
Véleményem szerint ugyanolyan gépet veszel,csak 5 évvel fiatalabb lessz és 20000-rel kevesebb lesz benne,ha hajtották előtte kezdheted rendberakni,ha nagyon téped a száját az is enni fogja az olajat.Én a helyedben még egy kis lóvét hozzátennék,és fiatalabbat,kevés km-rel keresnék / R1, GSX-R,CBR stb/Ámbár használt motor autó mindig lutri. A nyáron még azt mondtad szereted javítgatni,most meg unod ezt a kis olajtöltögetést? Az enyém is eszik kb. 3 dc-t 1000 km-en,beleöntöm azt kész megyek tovább.
Háát, az exupnak ha nagyon tépik a száját akkor az hajlamos rá. A Genesis egy masszívabb konstrukció, még nem volt annyira kihegyezve (vastagabb gyűrűi és szorosabb illesztései vannak) te ezért nem tapasztalod.
de dugni dugtál az elmúlt 10 évben remélem