Köszönöm ezt a csodálatos szezont,sok szép emlékkel gazdagítottál. Együtt sírtunk,majd együtt visítottunk 150-nél a román fogarasokban. Mindig könnyes szemmel fogok rád gondolni és remélem,hogy az új gazdád is annyira fog szeretni,mint ahogy én szerettelek! További sok keresztben csúszást és lábtartóig ledöntött kanyarodást kívánok Neked!
ps.:az utolsó gép már az új gazdával készült,hiányozni fogsz!
Belépek az ajtón, azt ez fogad... Aszongya "téged vártalak, vigyél orvoshoz"... Nekem meg egyből az jutott eszembe, hogy hogy a fenébe fogom ÉN (47kg) elvinni őt (120kg) Aztán gondoltam magamba majd az adrenalin biztos segít vagy mittudomén
(Na jó, persze az is eszembe jutott, hogy mindeközben szegény motoromnak le fog szakadni a segge ha Pupi felül hátra)...
18/45-ös áttétellel volt. Felakasztva 5.-be visszaesett a fordulatszám 7.500-ra de nem volt már benne erő hogy tovább gyorsuljon. (tartani is épphogy tudta)
190-200 kg-os kategóriában csk supersportot találsz amik nem a kényelmükról híresek. tesztek alapján a gsxr a legjobb közuton,de azt mondják nagyon jók a cbr 900-954-ig is.
Köszönöm ezt a csodálatos szezont,sok szép emlékkel gazdagítottál.
ps.:az utolsó gép már az új gazdával készült,hiányozni fogsz!