Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kedves Fzr!

Köszönöm ezt a csodálatos szezont,sok szép emlékkel gazdagítottál. Együtt sírtunk,majd együtt visítottunk 150-nél a román fogarasokban. Mindig könnyes szemmel fogok rád gondolni és remélem,hogy az új gazdád is annyira fog szeretni,mint ahogy én szerettelek! További sok keresztben csúszást és lábtartóig ledöntött kanyarodást kívánok Neked!
ps.:az utolsó gép már az új gazdával készült,hiányozni fogsz!
Mondtam kamu
Ok, várom a képeket kíváncsi vagyok.
Köszi az infót!

Szerintem nem valószínű, hogy eladja.
Majd ha véget és az éjszakázás (elseje után) akkor elmegyek megnézem a vasat, és teszek fel képeket róla.

Köszönöm!
Holnap elhozom.
hát b@szki

Belépek az ajtón, azt ez fogad... Aszongya "téged vártalak, vigyél orvoshoz"... Nekem meg egyből az jutott eszembe, hogy hogy a fenébe fogom ÉN (47kg) elvinni őt (120kg) Aztán gondoltam magamba majd az adrenalin biztos segít vagy mittudomén

(Na jó, persze az is eszembe jutott, hogy mindeközben szegény motoromnak le fog szakadni a segge ha Pupi felül hátra)...

Így megszivatni...
FZ előzmény.
Andi szívrohamot kapott mikor hazajött
Szerintem is, úgyhogy remélem a jövő hétig még nem adják el
Szerintem téli guminak első osztályú
Az azért komoly gép lehetett

jók voltunk
Volt itt régebben olyan is akinek az FZ 750-ese túradobozokkal könnyedén ment 300-at.
18/45-ös áttétellel volt. Felakasztva 5.-be visszaesett a fordulatszám 7.500-ra de nem volt már benne erő hogy tovább gyorsuljon. (tartani is épphogy tudta)
Akkor a tied 280-at tol 5-ben
Én még soha nem néztem ,de majd 1-szer megolvasom!
190-200 kg-os kategóriában csk supersportot találsz amik nem a kényelmükról híresek. tesztek alapján a gsxr a legjobb közuton,de azt mondják nagyon jók a cbr 900-954-ig is.
nekem 16-46os klánkerekek vannak fent