Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó volt nagyon, látod, még úszni is megtanultunk

Nemtom, nekem pont kényelmes így ahogy van
Gondoltam. .
Látom neked is le van engedve a kormány,én visszaemeltem mert nehéz volt kormányozni.
Azzal sehol, a kicsivel Ábrusnál
Na várjunk csak szép lány,te hol jártál a Gold Winggal?
Estét

A mai napnak hála megvan az idei 15.000
Jó éjt!

Mindjárt kelek.
Próbálj meg kölcsönözni 220-as ütvecsavarozót,én dolgoztam akkorával,hogy 16-os csavarokat tépkedtűnk vele,vagy pneumatikusat,és bérelsz hozzá 1 kompresszort.
Már nagyon izgulok,tiszta víz lesz a tenyerem ha eszembe jut a futás.
Sajna nem lehet frissiteni,kint lesz egy rakás hely ahonnan lehet.
Remélem adja majd a tévé,megnézném mikor nyújtod Sanyinak a frissítőt.
Jó,de ne szaladj ilyen gyorsan,mert megint összetöröd magad és megbírságolnak,tudod városban legfeljebb ötvennel futhatsz.
tényleg megígérte a banda hogy kísér majd Na akkor megpróbálok valamit szervezni mert amióta nincs motorom 1/4 ember vagyok csak
Sziasztok!
Én ezzel próbálnám, mivel pneumatikus kulcsod biztos nincs.
Új alkatrészek... ja. Tudod, ilyesmit keresgélek, beszéltem az egyik legjobb KTM-es csapattal (Kecskemét), azt mondták, 94 előttihez még rendelni se tudnak alkatrészt, de ami van, az is annyi, mint ha egy most futó modellbe vennéd
nem nem csak most van így váltót cserélek ki kell kapni és asztalon rakom majd össze. Csapdostam azt én meg se mozdúl
probálad ugy hogy elötte valamivel kicsit megütögeted a csavar fejét?én az összeset megcsapdostam elötte és kijött mind
az fasza ,de majd a dugattyukat igy elég cink lessz vissszafüzni,szerintem!
Ezek basznak lejönni
délután gurultam egy "laza" 140 km-t megálltam itatni,nulláznám le a napi km számlálot és megszakadt a gomb,üresen szalad ,de enélkül azért még elmotorozunk együtt 1 jó darabig az "öreglánnyal"!
Szevasztok! Kicsit már nagyon óccsó!