Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem rossz így mert nem billeg a blokk de amúgy se tudom kiszedni mert szétment a 17es krovám. A hengerfejet meg nem tudom leszedni mert nem engednek a csavarok a 8db belső szóval mos patthelyzet van
Nem könnyebb ha kikapod a blokkot a vázbol,elég szar lehet ott görcsölni alatta! !
Semmi sallang.
ha leszedem a felső hengerfejet hogy jönnek ki a szelepek az alsó hengerfejből?
te figyú van 1 kis baj a hosszú akármiről lejöttek a csavarok csináltatok 1 másikat 8.8as nem bírta és a meneteknél elszakadt.

Mind dizálynban,mind életkorban (28-47-es tartomány) kellemesen választottál!
Köszönöm szépen!
Ajándékok úton
link
Milyen talira? Jövő októberig azért csak összejön valami.
A Kinga cégese a duplás akkuvan 6 órát bír. majd egy teljes munkaidőt. De ezek nem is olcsó mulatságok ám.
nekem a táblaPC akkuja 3 órát bír. Bár az csak 7"
Jó éjt !
Képzeld! Amit kaptam lapost,annak az akksija 3,5-4 órát lehet vele netezni egy töltéssel.
Akkor jó. Van ilyen,már volt szerencsém ilyen vevőhöz.
számokat jáccál, de remélem tippmixen nem raktál a Szpartak Moszkvára, mert a Celtic elverte. Aki a Celticre tett, 6,55-szörös pénze van.
Szia!
Na elment a laposom. Végül is 35-be.
De, ennyi hülyét, min a világba van.
Csere: rozsdás, pincében porbólkinemlátszós kondigépre? golf 3 éndzsölájz lámpapárra? (szigorúan E betű mentes!), HD monitor okostelefon párosra? (ez a teljes leírás a cseretermékekről, és 1,5 hete nem is jött pontosítás kérésre sem. )
De aki kp-ra elvitte se volt 100-as.
Felraktam egy HDSentinelt, meg egy Aida64-t, hogy lehessen winchestert tesztelni, meg stresszelni a gépet nem-e fagy. az asztalon lementve egyszínű képek, lehessen nézni az esetleges pixelhibákat. Még csvarhúzó is volt nálam, ha valaki benézne a belsejébe, hogy a belső csavarok sértetlenek-e.
Emmeg: bekapcsolta... oszt tényleg bír 50 percet az akku? Igen, bír. Akkor jó. Itt a zséé. Szia, megyek is.
se alku, se rendes próba. Ilyen is van.
Azokat a számokat az első képen megjátszhatom?
Mennyi lesz hozzá az alkatrész? Tömtéskészlet,váltó...stb
Sziasztok!