Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondoltam rá, hogy teszek fel képeket, de egyrészt a telefonomat nem viszem ilyen helyekre, mert baromi macerás pl a forró pépből előkotorni, másrészről nincs az a kép ami visszaadja miről is van szó.
Ez van, erre szegődtem...
Nem kötelező, éhen is lehet dögleni.

A héten egy ilyen centrifugába kellet belemászni. A klímájáról sok mindent el lehet mondani de azt nem hogy száraz és hűvös.
De rákattantál erre a koxkitolásra pedig nem ez az egyetlen xar meló azért vagyunk 7 milliárdan a földön, hogy ilyen munkákra is jusson droid - mindenki nem lehet igazgató (se gázcsapfőelzáró munkatárs )
Én attól tartok hogy egy ilyen lepusztult szerkezetből nem sok minden használható.
Szeretett volna már valamelyikőtök ilyen fontos beosztásban dolgozni?
A képen egy parázsbedobó szakember látható (Dunaferr kokszoló gyáregység) az ő feladatuk a rendelkezésükre álló munkatársukkal (a képen épp egymásra támaszkodnak) visszalapátolni a vörösen izzó kokszot a kokszolókamrába ami kihullott a kokszkitolás közben. (mindez kb 30 percenként ismétlődik)
Mindemellett a kokszoló blokk (ez egy több-száz méter hosszú "épület") 1km-es körzetében meg lehet pusztulni a kénes "gázszagtól" ami beleivódik mindenbe (ruha,táska,haj,bőr,minden) amit haza is visznek az ott dolgozók. (nem is sokan mennek innen nyugdíjba,aki esetleg igen az sem sokáig élvezi)
Én párszor jártam arra régebben, kb 10 méternyire tudtam megközelíteni azt a halmot (ahol már úgy éreztem hogy meggyullad a ruhám) ami mellett a kolléga áll. (a környék olyan hogy itt mindenféle díszlet nélkül leforgathatnák a Terminátor bármelyik részét)
Mindezt folyamatos műszakban nettó 90-100e-ért. (egy biztos,aki innen egyszer a mennyország helyett a pokolba jut az lazán elnyomhatja a csikket az ördög homlokán mert neki már ott sem tudnak újat mutatni)
Lehet, hogy marhaságot ír, és valszeg le is van lakva a szerkezet, de ha valakinek alkatrészre van szüksége 60 pénzért meggondolandó.

Valaki itt sírt az első tárcsák miatt, de hogy költött volna rá vagy a síráson kívül érdemben foglalkozott volna a problémával azt már nem. De mindegy, úgy látom a többséghez képest fordítva vagyok bekötve.
Jó.
szilikon spré jó lesz?
ébredj papa
A membránokat mivel kezeljem le hogy ne száradjanak meg töredezzenek?
reggelt na menek vissza
Az semmi.
Robesz van.
Nem gyulám nem lesz. Semmi sem lesz.
Pff. Képzelem. Nem elég hogy összeír mindenféle marhaságot még el is adná.
A pénzszerzés részében nem hiszek, de tök jó szerkeszthető kezdőlapot ad.
http://www.pandastart.com/?ref...
Sziasztok.tudja è valaki hogy az olaj leeresztõ csavaron milyen rèz gyûrû van.meg ha jól làttam van benne egy csillag csavar ,na az mè van benne.mert nekem attó a kiss csavartol szivárog az olaj.köszi.