Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasz ! Szevasztok!
Szevasz Mester! Van meló a motorral bőven,nem irigyellek,at isten mentsen az ilyen hibáktól,sok sikert,és kitartást!
és még nincs vége
Jószítkaptad...
Én már többet költöttem rá mint amennyiért vettem,és megint hallok gyanús zajokat.
hát ez igazán naccerű, megnyugodtam
Volt foglalkozva nyugodj meg. Hamár dumcsizunk vettem is rá tárcsát, de az sem lett tökéletes. egy 60-ast simán ráköltöttem, úgy, h alig mentem vele, úgyh nem kell itt epéskedni, ha úgy döntöttem így nem éri meg nekem, figyelembe véve a rövidtávú ráfordítás igényét.
Na milyen moci van a dobozon
Nekiestem a hengerfejnek leszedni de elakadt a tudomány pedig célszerszám is volt de a buza jappók úgy összerakták nem lehet megmozdítani se 12.9es keménységű csavart szétszakítottam
Mióta sok az eszkimó és kevés a fóka,nincs választás,azt kell csinálni ami van.Itt is van minden,ammónia hűtés javítás -35 fokban,kilyukadt gőzcső a padláson,már az ajtóban volt 100 fok két méter után ott is hagytam gyorsan,vagy a bélüzem pincéjében a biszulfidos hulladék kezelő ahol a szellőzés nem működik 12 éve.Mikor a szippantósok is panaszkodnak hogy szar munkájuk van,és akkor a füstölőt még nem is említettem.
Volán buszon, a vezető mögötti elválasztó falon:

"Okos ember nem szemetel, a többinek meg tilos!"
- Te miért rejszolsz a cintányérra?
- Mert nem akartam nagydobra verni!
Ne csináld,akkor mivel jössz találkozóra,kocsival?
Ne is mondjátok milyen szar melók vannak munkaidőben motort szerelni áááá el se hinnétek
Hát ja. Természetesen racionális magyarázat most is van rá. (mint mindig)
Mentem délutánra.
Bizony, néha kurva szar helyekre kell menni melózni, de azt hogy egyhangú nem lehet mondani
6 év számítógépes meló után kifejezetten üdítő, hogy csinálok is valamit, csak az állóképességemet kell kicsit javítani hozzá.
Működő üzem - privatizálják - lerabolják - eladják (fillérért) - új külföldi tulaj bezárja (az csak piacot vett)
Mintha láttam volna már itthon ilyet
Ez legalább érdekes, változatos, sztem jobb mint a pultban állni - azt csináltam 15 évig
nem mutogass baszod, hanem cáfold meg
Szegény ember!
"Nem kötelező, éhen is lehet dögleni"
Természetesen ezt én is tudom,én csak arra kívántam rámutatni hogy ilyen pokoli helyeken is dolgoznak emberek és akinek ennél esetleg jobb van az örüljön neki és becsülje meg.
Nem kattantam rá mivel én láttam élőben eleget, csak épp a mai dunaújvárosi hírlapban van egy cikk a Dunaferrel kapcsolatban ahol ez a kép volt a címlapon és gondoltam hogy esetleg érdekes lehet olyannak aki még nem látott ilyet. (a dolog aktualitása annyi hogy ősz óta arról beszélgetnek Oroszországban hogy: kell egyáltalán nekünk Dunaújvárosban acélt gyártani? Ha nem, akkor ~3000 embernek köszönik meg az eddigi munkáját a Dunaferrnél)