Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az hogy mostanra egy lepukkant fos lett belőlük ami valóban fillérekből javítható de azt nagyon sokszor kell tenni.(egyébként a futóműalkatrészei elég drágák) Egy cápa az más téma. Az még jó gép volt.
Lehet hogy az enyém intelligensebb?
Imádom a gugli intelligens képkeresőjét találatok "léckerítés" szóra: emberfej, dinoszaurusz, kutya, női segg, József Attila arckép, kos, parti szemüveg, piros autó... ááááááááááá
Ez debil

ja, tényleg kijöhetnének a tanácstú, megnézni, milyen szépen megcsinálom a rühös megsüllyedt járdájukat persze saját köccségemen.

Vár még rám 180 db 190*14 centis deszka lefestése lazúrral 2 sorral, utána már csak deszkánként 4 luk, és felrakni. Elleszek vele a köv. héten.
Na most,hogy így eszembe jutott megnéztem megint, de még mindig sírok a röhögéstől nagyon jó....

http://youtu.be/jR9BPSqFQZE
Ja így munka után. De lehet hogy iszom még 1-et.
Sziasztok!

Elszédülzem másfél pohár vörösbörtól.
Na mi van terjeszkedünk, terjeszkedünk? Hozzátoldunk még a telekhez vagy 5 métert? Már megyek is a hivatalba és bejelentést teszek Polgár Jenőnél. Polgár Jenő Úrnál. Úrhoz....A hivatalba na.
Ez is Én voltam
Nem nem Ő hanem ÉN voltam
Na, nem csak Csövi épít, én is kerítés-projekt.

Ui: Csövi, a kerítésem jobban lejt, mint a tetőd
na ittvagyunk
rohadt glamour napok
a fél világot be kellett járni a csajjal...
én is mondtam neki, hogy lesz egy nagyobb baja, és ott rohad el a tróbiszódás ponyva alatt.
(egy hosszú platós teherautó ponyvájából és fenyőfából van a garázs anyámék. még én csináltam anno. Traubisoda-s )
mi bajod van ezzel a jó kis bömbölővel? Bontóból fillérekért javítható, és mégis egy masszív autó. Még a 190-es merci is érdekes lehet, de az drágább, és többet futottak (3-400 ekm)
Nekem volt cápa 320, 1977-es - 91-ben Szerettem, jó volt, sose hagyott cserben, 4 évig hajtottam, akkoriban az ezeöccá Lada meg Dácia TLX volt a népautó, ez kicsit feltűnőbb volt (és pont 2x olyan erős )
Papa yzf váltója 16/43ra van kiosztva 260km/h ra 16/46ra 240et megy csak
Pl. egy ilyet.
Hát ez tényleg elég messze van!
Ha ez közelebb lenne
http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_1.4_16
v_comfort-6199147
Mai viszonylatban hogy sohasem tudhatja az ember mikor lesz munkanélküli,és az autó csak közlekedni kell saját célra kisfogyasztású tömegautót vennék kevés km-est évjárattól függetlenül, gondolva arra is hogy ha véletlen javíani kell ne legyen az egy ökör ára,és fillérekért lehessen cuccot venni.
Valamint ha neagyisten törik bontóból napok alatt pénztárcát nem igazán megterhelően össze lehessen rakni.
De szerintem ezt bárki mondhatná Tamás tesójának tuti hajthatatlan