Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratula neki! Hej ha mégegyszer huszéves lehetnék..... Láttad mekkora kört ment a végén Lorenzo? Menni kéne valamerre gurulni,de 9 fok van azt a napocska is csak most kezd sütni,nyugatrol meg be van borulva,na majd délután!
Thomas kedvese
Gyönyörű felsőtest!
Kik ezek a gyönyörű csajok a fórumon?
Jó Reggelt,nézzűk!
reggelt motogp dzsapánbó
Mia imádja élőben!
Ez a kép nincs is meg
Nem nyitunk a fórumban Kinga fotóalbumot! (én csak mellényomtam a "léckerítésnek")
Pupu,megtaláltam!
Itt még szebb.
gúdnájt
Én nem jáccok doomal én cod bf moha cs és nincs szükségem rá 10évig toltam napi 10ó ba a cst
Mér te végig mersz menni godmode nélkül pl a Doom 3-ban? (én még azzal is félbehagytam)
A köztes verziók azért xarok mert a 98%-uk le van pusztítva. (amelyiket karbantartják azok jók ezekből is)
A kollégám is megvette először a 98-as fekete E36 318-ast 1,3M-ért amire ráköltött egy év alatt még egyet. (aztán összetörte)
Másodszorra már a 96-os (fekete) 323-ast vette 800-ért mert a bmw az állítólag min.6 hengeres, ez még megvan neki de ezen ugyanúgy rendszeresen szar az elektronika, cserélnie kellett a fél futóművet, ami folyhat az folyott, ami műanyag letörhetett az letört. (mint ahogy a 318-on is)
Nemrég kérdeztem tőle hogy venne-e még egyszer ilyet, (még mindig bmw buzi) erre:hááát, vennék de csak sokkal újabbat ami egyben van, ilyenekkel nem szívnék még egyszer.
És persze senki sem ért hozzá de azért javítja mindenki.
nekem jó volt az öreg, jó a mostani is (6 éves) nem gondolnám, hogy pont a köztes verziók lettek volna xarok...
Az tény hogyha nálunk lennének ilyen utak akkor:
a: mozdulni sem lehetne rajta a sportmotorosoktól
b: eszembe sem jutna chopperen vagy más anyahajón gondolkodni
c: 10 méterenként követnék egymást a 30-as táblák és a háromlábúak
Mentségemre szolgáljon: