Mér, nem mind olyan? pedig az a tradítions, meg gúdvibrátion, meg klety-klety összevissza
Mikor ilyeneket látok, mindig azon agyalok, hogy a bőrrojt az széria rajta, vagy utólagos?
Bár végülis mind1, milyen a motorja, mert úgyis tréleren vitetném mindenhova - úgy a trendi
Lassan megyek vissza dolgozni. A gyökér munkatársam lerúgta a járgányomat hétfőn. Nem vette észre,hogy csak 5 henger megy,és fehéren füstöl a motor,pedig a többiek szóltak neki már akkor amikor kijött a garázsból. Lement vele 3 kört,és azóta a szervízben van,nem tudják mi a baja. Új hengerfejeket kapott nemrég.
Még nem de szerintem nagy az esélye hogy ha mennék akkor se ájulnék el tőle,mert nekem azért egy bizonyos szintű menetteljesítmény kell 1 motorba,gyorsulás fékek,súly stb,az árán meg vennék egy mindennel felszerelt sporttúrát / ABS,szélvédelem ,stb../,és még naftára is maradna pénzem
Ezt Én értem meg tolerálom is hogy kinek milyen motor tetszik,csak abba nem értettem egyet hogy a HD a motorok királya , mert szerintem sokkal jobb gépek vannak nála, a tipusainak 90 százaléka elavult,talán mint a V-rood már jobbak lehetnek.
Interneten rendeltem,nem mentem én most sehova,de ha nem jönnek vissza mert ez a némber elküldte őket,akkor csak be kell mennem az irodába újra megrendelni.Majd felrobbanok,olyan mérges vagyok! . .
Ezt kértem én is csak komplett csomagban tévével,telefonnal.Itt is voltak reggel,csak az asszony még félálomban volt,nem értette kit kerestek és elküldte őket.
Remélem később visszajönnek,különben mehetek újra az irodájukba.
Feltört az invitel a környéken. A jövő hónaptól lesz 25Mbites internet 4990-ért. A mostani 5Mbit 4500-ért. (bár az elmúlt években szerintem egyedül kifizettem a komplett hálózatfejlesztés árát: 1Mbit volt 5990-ért? )
Mikor ilyeneket látok, mindig azon agyalok, hogy a bőrrojt az széria rajta, vagy utólagos?
Bár végülis mind1, milyen a motorja, mert úgyis tréleren vitetném mindenhova - úgy a trendi
Sziasztok!
Most meg szopok egy őskori lelettel egész héten.
Sziasztok!
A többségnek a HD-ról még mindig a vashengeres Shovelhead ugrik be amiknek 120 a vége és folyik belőlük az olaj.
Remélem később visszajönnek,különben mehetek újra az irodájukba.