Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az tudod mikor jut el hozzám
Én is néztem már és nem is sokkal drágább.
Fakó a matricázása, és hiányzik a sárvédőtoldat.

Uff... jól belekötöttem
Szia.
El, bár Fré sztrájkba lépett és a gyújtáskulcsot elfordítva se kép se hang nem volt, mint amikor csontra lemerül az akksi.
Némi tanácstalan nézés után (tegnap még mentem vele) rámérve az akksira, megvolt a fesz. de egy kontroll lámpa sem világított. (nem akart elmenni a nagydarab bácsival)
Aztán megláttam hogy félig szétcsúszott a csatlakozó ami a gy.kapcsolóhoz megy,összetolva már ment minden rendesen.
Elvitte a Frét?

Sziasztok!
Fent van az egész film is.
Persze de később lehet még nemplüss is. Idő még van.
Itt volt Ádám. Magával vitt 3db hengerfej anyát és egy kip.dobot. (Is )
Tegnap egész nap ez ment a fejembe Mentem gurulni

http://youtu.be/q-a4Rtnd30c
Baj van... Nincs zsiráf, csak plüss...
Szerinted jöhet az is?
Jó, de ti puhányak vagytok
Jó reggelit
Kicsit nagyobb lejtést adj a tetőnek,mert ezt keveslem,ha nagyon megül rajta a hó és nem tud lecsúszni,beszakadhat.
én is megyek folytatom a garage építést...
na menek dolgozni 1 kicsit
ámen
mosás alatt van minden. jönnek holnap nagybejárásra és 1 kicsit dolgoznom kell . jövőhét elején lefújom addigra megjön vezérlánc és akkor szólok meg adok pénzt neked a tömítésekre hogy rendeljünk vennem kell pasztát tömíteni és rakom össze lassan aztán vázfestés csapágycserék idomjavítás fényeztetés kerék szinterezés és hopp itt is a tavasz és mehetünk gurulni
jó reggelt! hogy áll a blokk?
reggelt
addig mi kocsiba ülünk
Nekem csak az ára az ami nem tetszik , de kivárom míg tíz éves lesz nem vagyok türelmetlen .
Értemértem
Én benne vagyok voltam a hétvégén is , de tudod cukorból vagyok és nincs esőgumim sem !
Tényleg mi van azzal, hogy "kéne még egyet gurulni idén együtt"? Vagy ahhoz már hideg van?