Szia.
El, bár Fré sztrájkba lépett és a gyújtáskulcsot elfordítva se kép se hang nem volt, mint amikor csontra lemerül az akksi.
Némi tanácstalan nézés után (tegnap még mentem vele) rámérve az akksira, megvolt a fesz. de egy kontroll lámpa sem világított. (nem akart elmenni a nagydarab bácsival)
Aztán megláttam hogy félig szétcsúszott a csatlakozó ami a gy.kapcsolóhoz megy,összetolva már ment minden rendesen.
mosás alatt van minden. jönnek holnap nagybejárásra és 1 kicsit dolgoznom kell . jövőhét elején lefújom addigra megjön vezérlánc és akkor szólok meg adok pénzt neked a tömítésekre hogy rendeljünk vennem kell pasztát tömíteni és rakom össze lassan aztán vázfestés csapágycserék idomjavítás fényeztetés kerék szinterezés és hopp itt is a tavasz és mehetünk gurulni
Uff... jól belekötöttem
El, bár Fré sztrájkba lépett és a gyújtáskulcsot elfordítva se kép se hang nem volt, mint amikor csontra lemerül az akksi.
Némi tanácstalan nézés után (tegnap még mentem vele) rámérve az akksira, megvolt a fesz. de egy kontroll lámpa sem világított. (nem akart elmenni a nagydarab bácsival)
Aztán megláttam hogy félig szétcsúszott a csatlakozó ami a gy.kapcsolóhoz megy,összetolva már ment minden rendesen.
Sziasztok!
http://youtu.be/q-a4Rtnd30c
Szerinted jöhet az is?