Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor simán menne addig amíg le nem esik a hó. De már amúgy is meg akartam nézni mi van belül... bárcsak ne tettem volna a főtengő csapágyak nagyon szarok
És ha nem romlik el a váltó,még mindig rója a km-eket.
Hát lehet.
több van ebbe mint 80500 mert 1x használtam úgy hogy nem volt km spirálom jó mert elszakadt és úgy is vettem meg hogy nem volt jó a km spirál és nem tudom hogy akkor előtte mennyit mehettek vele így
vagyis: nem láttál még olyan órát, amiben több mint 100.000 volt.
Nézegettem ezeket a BMW-ket,141ezer mérföld van bennük.
Pedig nagyon kevés a 100 ezer felett futott példányok száma,személy szerint jómagam még nem is láttam ilyet.
persze... ha nem rúgja szét a váltóját, még a pupué is megfutotta volna, még pénzt is tennék rá. (ha eddig nem futott annyit....)
De akkor a Frézik is elmennek 100 ezer felett?
A Frézit sem forgattam még 5000 fölé,talán 1x. 2,5-4- körül használom. 90-110 között.
200-250.000-ig bátran nyúzhatod. De tőled vennék motort sanya! belenéznék, elborzadnék a 36.425km-től, lefittyedt szájjal mondanám, hogy ez már úgysem megy sokáig, főleg ha többször elforgattad 8.000-ig, úgyh félárat adok érte.
A hátsó is jó, csak magasabb mint az előző, és most akárhogy próbálkozom, sehogy se ér le a lábam rendesen
Akkor jót választottatok. Nekem is pont az elejét kell cserélnem lassan,csak még azt nem tudom milyen legyen. A többiek azt mondják:"Neked tök mindegy,ahogy mész vele jó akármi"
Én az elsőt (ahogy Ati mondaná a "traktorgumit") szeretem nagyon, most szakadó esőben olyan volt, mintha odakötött volna az aszfalthoz egyenesbe stabil, kanyarba dől, kell ennél több!?
A Frézin ilyen van.
Tudom én azt!

Csak írtam.
nem úgy van ám az

Fiatalság, bolondság...
Majd leszel.