Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt volt dögivel hús,süti,pogácsa,töpörtyűs sajtos,szórt meggyes túrós süti.....
Úgy bírom az ilyen kajázásokat, mikor semmi rendes hús nincs.
Itt nem esik még de úgy csinál mintha akarna. Elég nedves minden pedig nyomulnák ki a kertbe mivel már NEM KELL motort szerelnem!
Itt is hol szemetel,hol nem. Hideg is van,tiszta dagonya az út.
Szemetel az eső nálunk lőttek a mai motorozásnak,ráadásul a tenyerem is elvágta 1 rohadt szög favágás közben,ugy hogy maradt a heverészés
Jó kis csapat van nálunk. A múlt hétvégére akarták,de én Bp-en voltam és nem tudtunk volna menni. Áttették egy héttel későbbre. Mondjuk mondták is,ha esett volna az eső,akkor nem lettek volna a helyemben.
Irigyellek!
Voltunk tegnap bográcsolni a munkatársaimmal. Három féle kaja,pcal,köröm pörkölt,kakas töke pöri,és mindehhez apró nokedli és káposzta saláta. Rengeteg sör,bor,és miegymás. Tök jó volt,már ránk fért egy kis lazulás.

Citromos sört iszogattam,meg Székelyföldről való áfonya pálinkát.

Sziasztok!
Vazze reggel 4 től megnéztem a 3 motogp futamot,meg ezt a buzi forma 1-et / de minek/ már csömöröm van,megyek kutyát sétáltatni,remélem nem fog esni,mert teljesen be van borulva
Azért az óra nem csal ötvenet - hatvanat csak egy kis áttétel lehet,ha pupué 10000-nél 260 az enyém 11000-nél az elképzelhető,azt azért már szemre is tudom hogy jóval 200 fölött megyek
Igen,az egy rövid csövű Keserű féle átalakított Toz 8-as volt.Az eredeti .22LR helyett 6mm Start patronnal és légpuska ólommal üzemelt.Még tavasszal eladtam,január 1-től engedély köteles lesz.
az agilitással nem is volt gond,emelte az elejét még 3-ban is
minden mással volt gond:-)
kakucson a 180 lovas gixxert kiüldöztem a fűre,kanyarban egy picivel gyorsabb volt nálam,de megelőzni nem tudott,mindig várta az egyeneseket...az 5. körben már nagyon morcos volt,nem,hogy megelőzni nem tudott,hanem még el is nyúltam tőle,megpróbált kifékezni,kicsit túlvállalta magát,perec lett a vége(a fűvön már nehezen lehet dönteni),de rendes voltam,segítettem a ductapelésben
Megyek,jöttek rokonok iszunk egy? pohár vöröset
A Z750-et én csak -1 re áttételeztem de érezhetöen agilisebben viselkedett utánna .
én is -1+2-re áttételeztem le a z750-et,a vége 200 volt és fogyasztott 12 litert a 8 helyett:-)az olasz túra előtt nem ez volt életem legjobb döntése az arrow nyitott sportrendszerrel karöltve,na meg a 8500 forgott 130-nál:-)))
Jó éjt
Én -1,+2re áttételeztem és isteni lett
fosok is
megyek aludni hajnali 3:50 motogp japóból
Nem olyan nagy baj az a 240,elég lesz magyarországon ,na de ahogy addig gyorsul
Na azé a Hödövel is lehet trickelni
http://www.dpccars.com/motorcy...
de az a baj gyári 16/46 241 lesz a vége 16/43 ra jön ki a 260