akkor meg benézte:-)
soha nem forogja le gyári áttétellel a 6.-at...más áttétellel meg nem megy 260-at(mondjuk szerintem a gyárival sem,maximum új korában)
Én is meglepődtem,eddig nem küldtem 5-be 10000 fölé,ut se nagyon van hozzá felénk,ismeretlen uton meg nem szoktam ennyit menni,2-3 hónapja fedeztem fel ezt az utat 2-3 éves tükörsima,nincs bekötőutja! a végét alig látni,ma rágurultam sehol senki akkor hadszoljon,elég gyorsan kiforogta,jó le van áttételezve a lánckeréknél,ugy emlékszem az előző tulaj is említette.
Na itt vagyok,délelött dolgoztam
Salgótarjáni az illetö megtudom adni a tel.számát ha úgy gondolod.
Van neki furgon is trélerrel.Nekem 100-120ropit mondott az oda-vissza 1000km-re ha trélerrel jön.Ha P-s rendszám akkor az 25ropi.Számoltam:Én kocsim üzemanyag 1000km(25e.)+osztrák kocsi haza 500km(17e.)+matrica.Igy cakpakk70-böl jött ki az út.
soha nem forogja le gyári áttétellel a 6.-at...más áttétellel meg nem megy 260-at(mondjuk szerintem a gyárival sem,maximum új korában)
Igaz az R1 2be 208-at még láttam rajta
Lehet tévedek
ha nincs,akkor meg sose forogja le,még egy új motor se
Salgótarjáni az illetö megtudom adni a tel.számát ha úgy gondolod.
Van neki furgon is trélerrel.Nekem 100-120ropit mondott az oda-vissza 1000km-re ha trélerrel jön.Ha P-s rendszám akkor az 25ropi.Számoltam:Én kocsim üzemanyag 1000km(25e.)+osztrák kocsi haza 500km(17e.)+matrica.Igy cakpakk70-böl jött ki az út.
aztán talán leforgatja nekem is az utolsó sebességi fokozatot,mint a te nitrós motorod