Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát pedig az enyém gyári 16/46al leforogta 5. 260 at 10000be
Amig volt kettedik Nézd a jó oldalát most meg 6. is lesz
akkor meg benézte:-)
soha nem forogja le gyári áttétellel a 6.-at...más áttétellel meg nem megy 260-at(mondjuk szerintem a gyárival sem,maximum új korában)
nekem kettedikbe amíg volt kettedik 180 260km 10000 5. meg állt annál feljebb az istenért sem ment
Nekem 3ba 200ig ment
Igaz az R1 2be 208-at még láttam rajta
de igen
Nem az elsö kerékre van kötve a kilométeróra az FZR-nél?
Lehet tévedek
Markófanbaszten
Oké, hogy hívnak?
Tudom de most sokáig nem is ment az oldala, most viszont megint üzemel. Lehet most már nincs gond.
ha le van áttételezve,akkor az órád csal,kb. 200-210 körül mehettél
ha nincs,akkor meg sose forogja le,még egy új motor se
Kérdezz nyugodtan
Én is meglepődtem,eddig nem küldtem 5-be 10000 fölé,ut se nagyon van hozzá felénk,ismeretlen uton meg nem szoktam ennyit menni,2-3 hónapja fedeztem fel ezt az utat 2-3 éves tükörsima,nincs bekötőutja! a végét alig látni,ma rágurultam sehol senki akkor hadszoljon,elég gyorsan kiforogta,jó le van áttételezve a lánckeréknél,ugy emlékszem az előző tulaj is említette.
Na itt vagyok,délelött dolgoztam
Salgótarjáni az illetö megtudom adni a tel.számát ha úgy gondolod.
Van neki furgon is trélerrel.Nekem 100-120ropit mondott az oda-vissza 1000km-re ha trélerrel jön.Ha P-s rendszám akkor az 25ropi.Számoltam:Én kocsim üzemanyag 1000km(25e.)+osztrák kocsi haza 500km(17e.)+matrica.Igy cakpakk70-böl jött ki az út.
Az akkor is működött felvette a rendelést felhívtam aztán baszott küldeni is valamit azért rendeltem ebayról
E-bay-ról megjött a cucc?
Meg kell kérdezni mert megint működik az oldala.
ááá,nincs tökölés,a hétvégére mennie kell:-)
aztán talán leforgatja nekem is az utolsó sebességi fokozatot,mint a te nitrós motorod
nincs bájkerworld nekem se szállították le a rendelt cuccot
Nem baj télen ráérsz az ilyen " aproságokat" megjavítani tavasszal aztán uccu neki 103 km/ 22 perc/16 liti benzin/3 deci olaj!
Bájker wördbe van új trafó 14,290-ért.
tartályok le,hűtő le,egyik henger leömlői le,utána imádkozás,hogy kiférjen:-)