Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ami igaz az igaz

ezzel én is így vagyok!
MOndjuk az asszony unszolására azért vettem rendes ruhát,csizmát,két évente új sisakot...hátha így jobbak az esélyeim
azért csak megálltál nem?
De tudom, hogy bármekkorát perecelnék, amíg vissza tudok ülni, addig vissza is fogok.
Persze vigyázok azért, hogy ne legyen baj, de ha választani kell, akkor inkább motoron haljak meg, mint rákban...
két szezon
Aszittem 130ból meg lehet állni csak úgy hipp-hopp
úgy legyen

így megy ez.
neked,hogyan sikerült?
mindegyiket hosszútávra tervezem,de egy szezonnál tovább még sose maradt meg egyikse
majd ez!
Mennem kell.

Sziasztok!
Találtam egy 1000-es Frét 230 ezer km van benne. Lengyeleké.
Versenyszellemből estem már én is csúnyán pofára, úgyhogy csak óvatosan
(Ne vedd piszkálásnak) de ezt a gépet is csak rövidebb időre tervezed?
Sziasztok!

Van a Tescoban 2 tonnás krokodilemelő jó áron 4990 ft. Régóta várom hogy árazzák már le,mert 6990ft-ba került eddig.
a versenyszellem
a szokásos
azért durva, hogy a váltóból eljuthat oda is a cuccos... mármint, hogy nem csináltak olyan szűrőket, amik megfogják a cikit.

nagyon tetszik a motor,de most éppen szét van szedve,Csetényben a van a szabadonfutó felújításon.10 percenként nézem a telefonom,mikor mehetek érte Most vadászok rá gumikat,mert ami van rajta az nagyon túrás,megkapja a supercorsákat
Vettem rá pcIII-at,elviszem a proptech-hez belövetni,mert az ágó kurva drága.Alkudozom még a 2-2-ben Mivv sportrendszerre,remélem meg tudok egyezni a csókával.
Az asszony nem ült szerintem 2 hete a motorján,szerintem elég volt neki az idei évre,úgy vettem észre,hogy fél tőle a bükki-mátrai kalandozásunk óta:
Két srác ment előttünk 80-100-al,én beelőztem őket,az asszony is.Vérszemet kaptak,nehogy már megelőzze őket valaki,így őt visszaelőzték,én meg nekiálltam csapatni.Annyira akart velem a gixxeres jönni,hogy benézte a kanyart és lement az útpadkára,a jó isten meamentette meg csak a perectől.Az asszony meg a gixxeressel akarta tartani a tempót,megijedt,belement az útjavításba(fel volt szedve a felső aszfalt réteg),majdnem elperecelt.
Trafócsere.
Mert szinte biztos hogy azokból jutott el valaki az olajkörben a csapágyakig akol egy kicsit átrendezte a csapágyhézagot.
akad 10db?