Gőzöm sincs hogy kié így baromira nem érdekel hogy mi lesz vele, én csak arra kívántam utalni hogy megnézés nélkül én nem mondanék ilyet hogy szar és max. 80-100ezret ér.
Plexi meg tényleg nincs 9e-ért.
valamint nem vagyok valami fzr guru,de én nem emlékszem,hogy kijött volna fekete vázzal:-)a vázat meg nem szokták dizájnból festeni,csak ha már nagyon muszáj:-)
nekem a képről úgy tűnik,hogy kókány fehér a szín,a plexit az 20000.-nem 9.. a hátsó guminak nincs szinte közepe,az első gumi mintája pedig ismeretlen nekem az elmúlt 10 évből:-)
de nem akarom leszólni,mert gondolom valami rokonodé,hogy így véded
A fényezés egyszínű fehér, ezt akkor lehetne eldönteni hogy milyen minőségű ha látnám. Egy plexi 9e Ft hozzá, a lámpát nem értem. A gumikat miből látod hogy szarok? A hangja meg szintén ott derülne ki.
volt nekem jó kis francia autóm,abban 10 db-ban estek ki a csapágyak.A szerelő mondta,hogy szerencsém,mert ez az utolsó jó évjárat a francia dízelekből...
Majdnem elvettem az életét
fogadok valakivel egy sörben,hogy ez a motor még jövő ilyenkor is fenn lesz link
első blikkre 80-100e-t adnék érte maximum,ha hibátlan a motor-váz-váltó-futómű
Elvileg az olajszűrő megfogná de látod hogy csak eljutott oda is valami.
Ez itt zsoltié volt, látszik hogy ezek meg kenéshiányosan koptak meg egy kicsit.
Plexi meg tényleg nincs 9e-ért.
http://szatuna.hu/szelterelo/t...
te nagyon rossz lábbal keltél ma fel
de nem akarom leszólni,mert gondolom valami rokonodé,hogy így véded
Majdnem elvettem az életét
link
első blikkre 80-100e-t adnék érte maximum,ha hibátlan a motor-váz-váltó-futómű
Ez itt zsoltié volt, látszik hogy ezek meg kenéshiányosan koptak meg egy kicsit.
link
link