Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a minta alapján festem a motort majd én is fehér fekete csak ugye itt ár a gsxr k5 idom lesz rajta.
1 re gondoltunk
Gőzöm sincs hogy kié így baromira nem érdekel hogy mi lesz vele, én csak arra kívántam utalni hogy megnézés nélkül én nem mondanék ilyet hogy szar és max. 80-100ezret ér.
Plexi meg tényleg nincs 9e-ért.
A plexi 10000 csak tudni kell hol keresni nem bedőlni a sok hülyeségnek 20000ért mra plexit kapsz
http://szatuna.hu/szelterelo/t...
én is feketére festem a vázat és dizájnból nem mert baja lenne
te nagyon rossz lábbal keltél ma fel
Azért ennyire ne becsüld már alá te olyan vagy mint 1 rossz nepper
a matricák se 2 Ft,anélkül meg ritka ocsmány
valamint nem vagyok valami fzr guru,de én nem emlékszem,hogy kijött volna fekete vázzal:-)a vázat meg nem szokták dizájnból festeni,csak ha már nagyon muszáj:-)
nekem a képről úgy tűnik,hogy kókány fehér a szín,a plexit az 20000.-nem 9.. a hátsó guminak nincs szinte közepe,az első gumi mintája pedig ismeretlen nekem az elmúlt 10 évből:-)
de nem akarom leszólni,mert gondolom valami rokonodé,hogy így véded
A fényezés egyszínű fehér, ezt akkor lehetne eldönteni hogy milyen minőségű ha látnám. Egy plexi 9e Ft hozzá, a lámpát nem értem. A gumikat miből látod hogy szarok? A hangja meg szintén ott derülne ki.
legalább olcsó volt a bizt. meg az átírás:-)
ocsmány fényezés,plexi sprayvel megfújva,ugyanígy a hátsó lámpa is,1000éves,szar gumik,és a hangját még nem is hallottad...hol ér ez 230-at?
Pedig szerintem nem lenne rossz ez 200-230e körül. Eléggé egyben van.
De ha egyszer ennyi van a forgalmiba írva. (enyémben 42kw volt)
Valahogy így kéne kinézniük, ez itt az amit fegyának fényképeztem. (ádi megnyugtatására közlöm hogy amit épp használ abban ugyanilyenek vannak)
volt nekem jó kis francia autóm,abban 10 db-ban estek ki a csapágyak.A szerelő mondta,hogy szerencsém,mert ez az utolsó jó évjárat a francia dízelekből...
Majdnem elvettem az életét
fogadok valakivel egy sörben,hogy ez a motor még jövő ilyenkor is fenn lesz
link
első blikkre 80-100e-t adnék érte maximum,ha hibátlan a motor-váz-váltó-futómű
Elvileg az olajszűrő megfogná de látod hogy csak eljutott oda is valami.
Ez itt zsoltié volt, látszik hogy ezek meg kenéshiányosan koptak meg egy kicsit.
nem is tudtam,hogy a sárga plexi,meg a vezérműlánc cseréje 20 le-t tunningol az fzr-en
link
ez se rossz vétel:
link
Most nézem, azért rendesen van a hahu-n fz/fzr...
Alkatrésznek: http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzr_600-6258440
Én úgy vagyok vele hogy majd a sors úgyis eldönti mi lesz