Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez jó, ez kimenne a világból is...

Nem reagáltam a KTM-re, amit linkeltél de azért utána néztem.
Jó, de kb. 30 kg-al nehezebb, mint egy 2T/250, és nekem kemény terepre kell, ott nem mind1. Igazából elég lenne 125 is, de azok szét vannak hajtva (a 150-200 ezres ársávban lévők)
Ő meg a Luca! Családtag.
Sziasztok !
Sziasztok!
Jaja
De már lassan én is a nyomdokaiba lépek
Ez az oroszlán brutálisan nagy darab!
Legkedvencebbik kollegám
Most jöttem Mátraházáról,fenn csak 9 fok van,lefelé jövet majdnem vizszintesen sütött a szemembe a nap alig lehetett valamit látni tiszta életveszély!
Igazad van kollega,de ugy felujítani ahogy PUPU csinálja,csak magadnak érdemes ha megtartod,mert ha eladod /mint TE / senki nem fogja kifizetni a költségeidet kivéve ha ismerős,mert akármit csinálunk akkor is 21 éves 80000-et futott motorok lesznek,nem lehet őket eladni 500-ért,mert senki nem hiszi el hogy te az egész blokkot felujítottad stb...,még 1 új idomzatot és festést is megkérdőjelez az ember nem e törött volt stb...
Hali
Köszi a segitséget , plexi ügyben is:megrendeltem
Köszönöm a fejidom jelzést ,megtaláltam az eladót.
Ügy folyamatban.
Hali
Hallom: van egy fzr plexid!
Egy árajánlattal jelezz rám

Köszi:uviferi
Hali fejidom itt van plexi meg a szatuna.hu
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Hali gali mindenkinek!
Egy kis baleset érte a gépem.: fzr-500-600-hoz--fejidom + plexit keresek árajánlattal .Köszi
Tel:06/20-2670885
Én nem azért nem veszek rendes plekót rá mert nem telik, hanem az újat felesleges összefestenem ha a régin megtehetem mert így tetszik.
nem ugatni akartam neked Ábrus,tudod,hogy nem tenném...egyszerűen irreálisnak tartom az összeget egy huszonegynéhány éves motorért,amit igénytelenül próbáltak helyreállítani.
Vagy nem nyúlok hozzá,vagy megcsinálom rendesen.Ezért is várom minden nap Pupu posztját,hogy éppen mit csinált a motoron és ezért bántja a lelkem,hogy nem vesz egy rendes plexit rá.Úgy érdemes motort felújítnai,ahogy te vagy pupu teszitek.
de 10-ért már van,én a későbbi évjáratot néztem
de Pupu irányt mutatott...csak megláttam a linket és 300.000-at nagyon soknak találtam
Szasztok! Nekem van 1 fzr plexim csak karcos fel kell políroztatni,odaadom ingyé!