Próbáltam érzékeltetni a paraszttal hogy nem biztos hogy egyformán ítéljük meg a gyönyörűt, mert nálam állapotra a gyönyörű és tökéletes ezt jelenti és ezt neki meg lehet hogy ez. De nem egy kereskedő típus a csávó mert nem fogja a dolgot. (gidát megfűztem hogyha a képről valami értelmes dolog néz vissza akkor menjen el és fenyítse be a csávót majd nézze meg az árut)
Hali
1968-1985-ig aktivan motoroztam.Volt szinte minden tipus a birtokomban.Akkor mondta egy haverom :addig fogsz mocizni mig egy jó autód nem lesz. 1985-ben vettem a BMW-t. Nem volt igaza,mert azóta csak jó autóim vannak. / BMW - HONDA PRELUDE / Még mindig mocizom,és elmultam 60.
A sebesség adja:a vérem!
Nyavalyát.
Hívtam már párszor a taplót hogy érdeklődnék hogy mi van, erre tegnap megígéri hogy MMs-ben küld egy képet (neten nem mert hülye hozzá) persze eddig semmi.
Most hívtam hogy mi az annya van, erre azt sem tudja hogy ki vagyok de ha hazaért akkor majd küld képet mert most kint van a telepen ahol dolgozik. (tegnap este azt mondta hogy most nem tud képet küldeni mert otthon van és a gép meg kint a telepen )
Tegnap mondta hogy defektes a hátulja de egyébként gyönyörű és tökéletes állapotban van.
Ma mondom neki hogy a gumit meg kéne csináltatni mert így nem lehet kipróbálni (és anélkül NEM VESZÜNK! motort) erre válaszol a kétdiplomás gépészmérnök: Én egy fillért sem költök erre, én üzletbe vettem, így lehet vinni ha kell de a hangját kell hallgatni, aki ért hozzá az abból már tudja hogy jó.
1968-1985-ig aktivan motoroztam.Volt szinte minden tipus a birtokomban.Akkor mondta egy haverom :addig fogsz mocizni mig egy jó autód nem lesz. 1985-ben vettem a BMW-t. Nem volt igaza,mert azóta csak jó autóim vannak. / BMW - HONDA PRELUDE / Még mindig mocizom,és elmultam 60.
A sebesség adja:a vérem!
Hívtam már párszor a taplót hogy érdeklődnék hogy mi van, erre tegnap megígéri hogy MMs-ben küld egy képet (neten nem mert hülye hozzá) persze eddig semmi.
Most hívtam hogy mi az annya van, erre azt sem tudja hogy ki vagyok de ha hazaért akkor majd küld képet mert most kint van a telepen ahol dolgozik. (tegnap este azt mondta hogy most nem tud képet küldeni mert otthon van és a gép meg kint a telepen
Tegnap mondta hogy defektes a hátulja de egyébként gyönyörű és tökéletes állapotban van.
Ma mondom neki hogy a gumit meg kéne csináltatni mert így nem lehet kipróbálni (és anélkül NEM VESZÜNK! motort) erre válaszol a kétdiplomás gépészmérnök: Én egy fillért sem költök erre, én üzletbe vettem, így lehet vinni ha kell de a hangját kell hallgatni, aki ért hozzá az abból már tudja hogy jó.
Télire bűtykös gumi a hóban ,jégen nem jó ,oda szöges gumit.
Első két nap az izomlázé,de utána jobban megy a döntés .
A salakozáshoz való érzés!