Vazze én nem tudom de én crossmotorral se nagyon tudok menni / már temposan ,lassan persze mindennel lehet pötyögni/,pedig jók a gumijai,de tavaj is majd eltört a csuklóm mikor megcsúsztam a hóban ,te szöges gumival mész vagy mivel?Azért vettem jaszitol a quadot na majd azzal hóban!
Köszönöm Uraim a jókivánságokat,most már rám férne motor ügyben egy kis szerencse! Én nem szoktam télire elrakni,nálam fűtött helyen áll ,10-15 fok van,ugy is előveszem azonnal ha süt a nap,száraz az aszfalt,meg ha van már 8-10 fok legkevesebb hogy gurulok a városban meg körülötte vagy 25 km-t,már az megéri mikor araszolsz végig a városon ,néha odahúzod,néznek rád a télikabátok alól mint az ufóra
Ez nem is téli útviszony, le van takarítva, ez bakfitty. Felénk falun, az igen, letaposott hó, kitükrösítve Frével 10 métert se tudnék menni.
Nem kell egy kis élvezetért elővennem a motort, háccsókerekes az autóm, és nincs híjján az erőnek
Na fiatalok:
Télen lekell szedni minden törhető dolgot és irány a hó vagy jég és tolni neki.
40 éve azt csinálom,ha leesik az első hó :Tankot tele és menni .Ez még a nyári motorozásnál is jobb!
Képbe került egy lehetséges Sanyimotor. Ha olyan lesz akkor nem érdekel hogy 92-es, lehet rámegyek. Felhívtam az embert,mondta hogy este hívjam mert most nem jó. (valamit nagyon csörömpöltek a háttérben)
Én meg úgy szeretném eltenni, ahogy Sanyi csinálja, de sosem jön össze
Azért állványon áll, teletankolva nincs, akku kivéve, be a melegre.
Az akkura figyeljetek. Magára hagyva lemerül 1 hónap alatt, aztán 2 hó múlva vége. A csepptöltés se jó, mert leromlik a kapacitása. Igazából havonta fullra kéne tölteni, és 0 fok felett tárolni.
Én úgy szoktam eltenni,hogy lepucolom,vax,a gumit bekenem gumiápolóval,akksit kiszedem,feltöltöm teljesen,aztán mehet meleg helyre,teletank,puha rongyból van egy motortakaróm,azzal letakarom a garázsba,és természetesen álványon várja a tavaszt.Teló,fékfolyadékok,és fagyálló idén lett cserélve,azzal nem lesz gond tavasszal.
Lehet kicsit túllihegem,de én így szoktam. Ja,és nem háborgatom,csak max 2x tavaszig.
Nem kell egy kis élvezetért elővennem a motort, háccsókerekes az autóm, és nincs híjján az erőnek
Télen lekell szedni minden törhető dolgot és irány a hó vagy jég és tolni neki.
40 éve azt csinálom,ha leesik az első hó :Tankot tele és menni .Ez még a nyári motorozásnál is jobb!
Azért állványon áll, teletankolva nincs, akku kivéve, be a melegre.
Az akkura figyeljetek. Magára hagyva lemerül 1 hónap alatt, aztán 2 hó múlva vége. A csepptöltés se jó, mert leromlik a kapacitása. Igazából havonta fullra kéne tölteni, és 0 fok felett tárolni.
Majd este!
Sziasztok!
Lehet kicsit túllihegem,de én így szoktam. Ja,és nem háborgatom,csak max 2x tavaszig.
Attól még vehetek nagy vasat,(főleg ha egyszer lesz rá keret)aztán a körúton meghúzom 1-be,had üvöltsön.