Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mi a helyzet a Busával?
1 órája vittem a szerelőhöz,nem tudunk semmit,most már azt mondja mind a két szerelő maestro hogy szelepes ,majd kiderül ha lekapja a heng. fejet
Vazze én nem tudom de én crossmotorral se nagyon tudok menni / már temposan ,lassan persze mindennel lehet pötyögni/,pedig jók a gumijai,de tavaj is majd eltört a csuklóm mikor megcsúsztam a hóban ,te szöges gumival mész vagy mivel?Azért vettem jaszitol a quadot na majd azzal hóban!
mi a helyzet az fzr-el?
Köszönöm Uraim a jókivánságokat,most már rám férne motor ügyben egy kis szerencse! Én nem szoktam télire elrakni,nálam fűtött helyen áll ,10-15 fok van,ugy is előveszem azonnal ha süt a nap,száraz az aszfalt,meg ha van már 8-10 fok legkevesebb hogy gurulok a városban meg körülötte vagy 25 km-t,már az megéri mikor araszolsz végig a városon ,néha odahúzod,néznek rád a télikabátok alól mint az ufóra
jaja,én is szerettem a 330ci e46-omat télen:-)
Ez nem is téli útviszony, le van takarítva, ez bakfitty. Felénk falun, az igen, letaposott hó, kitükrösítve Frével 10 métert se tudnék menni.
Nem kell egy kis élvezetért elővennem a motort, háccsókerekes az autóm, és nincs híjján az erőnek
Nincs rajta téligumi
csak a köcsögök, meg a buszvezetők teszik el.
Na fiatalok:
Télen lekell szedni minden törhető dolgot és irány a hó vagy jég és tolni neki.
40 éve azt csinálom,ha leesik az első hó :Tankot tele és menni .Ez még a nyári motorozásnál is jobb!
Nekem ugyanúgy szokott a garázsban állni mint nyáron, csak télen kint hideg van.
Képbe került egy lehetséges Sanyimotor. Ha olyan lesz akkor nem érdekel hogy 92-es, lehet rámegyek. Felhívtam az embert,mondta hogy este hívjam mert most nem jó. (valamit nagyon csörömpöltek a háttérben)
Tudom hogy képes rá,de azért ennyire nem húznám neki.
Én meg úgy szeretném eltenni, ahogy Sanyi csinálja, de sosem jön össze
Azért állványon áll, teletankolva nincs, akku kivéve, be a melegre.

Az akkura figyeljetek. Magára hagyva lemerül 1 hónap alatt, aztán 2 hó múlva vége. A csepptöltés se jó, mert leromlik a kapacitása. Igazából havonta fullra kéne tölteni, és 0 fok felett tárolni.
Megyek vissza dolgozni.

Majd este!

Sziasztok!
Én úgy szoktam eltenni,hogy lepucolom,vax,a gumit bekenem gumiápolóval,akksit kiszedem,feltöltöm teljesen,aztán mehet meleg helyre,teletank,puha rongyból van egy motortakaróm,azzal letakarom a garázsba,és természetesen álványon várja a tavaszt.Teló,fékfolyadékok,és fagyálló idén lett cserélve,azzal nem lesz gond tavasszal.
Lehet kicsit túllihegem,de én így szoktam. Ja,és nem háborgatom,csak max 2x tavaszig.
0hathaminc95egyhuszon68egy
Hááát,vannak kétségeim afelől hogy hogy őszinte lenne-e a mosolyod ha annak húznál egy kövér gázt egyesben.
Pályán már mentem vele 140-el de nem sokáig.
Attól még vehetek nagy vasat,(főleg ha egyszer lesz rá keret)aztán a körúton meghúzom 1-be,had üvöltsön.
Csepptöltőre. Elérhetőséged meg nincs sehol.