csak a 2004 utáni nullázza,az enyém még nem:-)
én az akksit nem veszem ki,hanem ráteszem töltőre és rajtahagyom egész télen,hogy amikor hetente egyszer beröffentem induljon is:-)
Minden lepucol áttöröl és ha van emelő arra előre hátra ha nincs akkor hetente átforgatni a kereket aksi leköt és annyi. mondjuk neked nem lehet lekötni mert nullázod a kilométer számlálót. Vagy tavaszra van egy 0km apriliád
Gratulálok az új szerzeményhez,remélem sok örömödet fogod lelni benne!Ez neked az ideális gép,arra felétek,amúgy sincsenek nagy szerpentinek.Sajnálom,hogy tegnap nem tudtál motorozni!
Vigyázz magadra,de inkább a motorra
Ha már lúd,akkor legyen kövér,vagyis vadászsólyom.
Nekem is azért tetszik,mert csúcsmodell,ha kell ezt nem hagyja le semmi(legfeljebb a Zizi),de ettől függetlenül nem kell tépni a száját,megy az nyugisabban is.Barti majd írj mi van vele,mert érdekel.
Ma nekem is sokba került volna ha valahol megmérnek. Sz.fehérvárról Dunaújvárosba 28perc alatt értem oda a 62-esen a céges Astrával. (ahol lehetett ott 180 körül mentem, annál jobban már nemigen akart menni)
én az akksit nem veszem ki,hanem ráteszem töltőre és rajtahagyom egész télen,hogy amikor hetente egyszer beröffentem induljon is:-)
szétszeded apró darabokra
Vigyázz magadra,de inkább a motorra
Nekem is azért tetszik,mert csúcsmodell,ha kell ezt nem hagyja le semmi(legfeljebb a Zizi),de ettől függetlenül nem kell tépni a száját,megy az nyugisabban is.Barti majd írj mi van vele,mert érdekel.