Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali
18-s van kettő is, de nekem kellene 1db 17-s felni is ,mert van pár 17-s brutál gumi,amiket kapok ..Sajnálom eladni őket!
Eddig mindig jó árban elvitték.
4x blokkoltam eddig szept. 01 óta... ésszel kell, szinte azonnal kinyomom, a felvételen is csak 2-3 mp szünet lesz, aztán lesz mért érték (közben azért fékezek kicsit ).
Ez van Fáma III esetén, SCS102-nél jobb a helyzet, mert az akkor fotóz, ha sok a sebesség, tehát ha nincs jel, nem lesz fotó
SCS van több, Fáma III januártól nem is lesz, mert szabálytalan (nincs GPS és online adatkapcsolata)
Meg van egy Co2 reduktorom is ha esetleg kell valakinek.
Basszus ez meg már több mint egy éve eladó ha valakinek kell de csak most lett meghirdetve. (eddig csak kérdezgetés volt az ismerősök között)
A palackokban annyi van amennyit a reduktorok mutatnak, a kis oxigén meg még bontatlan. (extra: a két oxigént személyesen én töltöttem meg annak idején )
Basszus, 1 éve szeretnék 1 ilyet, annyira, hogy épp a napokban vaterán is kerestem. Csak nyűgös a szállítás, meg hogy hová tegyem (a garázsom már jó tele) meg igazán nem is kell, csak jóvóna
Néztem az AWI-t is, de az kb. 80-100-ból lenne meg.
Hát nem is tudom...
Csak szólok ha esetleg valakit érdekel: Eladó apám hegesztőkészlete.
60-ért van hirdetve de ha innen kell valakinek akkor 50e-ért elviheti.
Persze! Fékpadon toltátok szerencsétlennek!
És természetesen gratulálok hozzá és rengeteg baleset és csekkmentes fénysebességű km-t kívánok! Most már az egyik leggyorsabb motoron ülsz amit gyártanak!
Én nem mondtam hogy te ne vegyél mert hülyeség (én is azt mondom hogy jó gép nagyon) csak a saját beállítottságomat próbáltam prezentálni. (huszonévesen még baromira szerettem volna egy XX-et-ZX12-őt vagy egy ilyet )
Még valami: amikor a CBR km óra 100-at, akkor az FZR óra ~110-t
CBR 200-at, akkor az FZR óra ~220-at mutat. (az felett nem tudtam megnézni mert különben a nagykarácsonyi iskola udvarán álltam volna meg, átlőve a kerítést mivel a falu elején van a sebességmérő de nem elég hosszú az egyenes a faluban )
Ezt sokszor megmértem mivel nem voltam biztos a CBR műszer áttételében de minden mérés, azaz a: gps-es, az útszéli sebességmérős (több helyen is) azt mondta hogy a CBR óra szinte tökéletesen pontos (+3-4km/h) mindegyik értéknél.
Néztem egymáshoz is őket hajszálra ugyanannál a fordulatszámnál és ott is megvolt a különbség. (jó két hónapon keresztül b@szakodtam a hitelesítéssel és szerelgettem át a spirált a két műszeren hol ide hol oda tehát nem egyszeri mérésekből jöttek az értékek)
A motor olyan mint a nő,mindenkinek másfajta tetszik,én ismerem magam annyira,hogy ha kissebbet vettem volna mindig bennem lenne a kisördög hogy milyen lehet 1 nagy gép,ezt hosszabb távra vettem most nem izgat már semmilyen más tipus,normálisan ezzel is lehet menni,nem mindig 200-al ,1 900-as vagy 1000-es géphez képest 1 nyugodt csatahajónem kell forgatni az élettartama is hosszabb normál használatnál.6.-ban 6000-es fordulaton megy 195-öt. Én pl. dobozos goldwinget soha nem vennék,mert ha kényelmesen nyugodtan akarok utazni akkor kocsival megyek.
Ikarusz 280-as. Magyar gyártmány és 20 éves.
Sanyi üzemmódban 15,5 i benzinnel 350km ebből 140km két személlyel.
Ezt tavaly követtem el Szentendrén a tali alkalmával. Röbertgida kedvesét vittem a szombati túrán.
Találtam egy tavalyi fotót.
100-140 közötti tempóban hosszabb távon két személlyel 5,5-6L körül szokott lenni.
Sikondán két személlyel (Sanyi lánya) hegyen völgyön kanyarogva 6L volt tavalyelőtt.
Tartós 180 körül dobozzal két személlyel volt 7,2L.
Egy személlyel Sanyi üzemmódban ez olyan 5L körül lehet de ezt nem tudhatom mert olyat még nem csináltam.
Mert megérdemlem!
Két személlyel, hegyvidéken, közepes tempóban 6.2l. az egész jó.
tucc élni
Lacinak: link
Andihoz, nem hozzád!
Megértem. Szerintem is jobban illene hozzád egy ZX9R zöld-fehérben.