Ha enyhén nyitott szelepekkel,szelephézag nélkül ment eddig akkor azt egy szelephézag állítás nem fogja helyrehozni. ( a robbanási ütemben keletkező forró gázok nagy fordulaton keményen megrendezik a szelepet és a szelepülést ami teljesítményromlást és fájdalmasan költséges anyázást szokott magával vonni)
Ha viszont egyéb okból alacsony a kompresszió (mert az a kettő nagyon az) akkor szintén ugyanez szokott következni)
Szerintem az a baj hogy még nem telepítve az illesztőprogramod ezért a Hayabusa nem ismert hardverként azonosít és hibásan működik.
Az előző tulaj telepítve volt, ezért nála nem volt szoftverhiba az elmúlt 11 évben. (phh. modern agyonelektronikázott motorok, az öreg vasra meg csak felültél és tette a dolgát )
Folytatom:elindul,megáll tankol,elindul próbakör 5-be 250 menne még mint az állat,6-ot be se tettem,megáll,teló havernak irány a Mátra ,elindul,városon végigporoszkál,megáll menet közben most már kezd összeállni,1 kicsit feljebb megy a vízhőfok leáll tolás haza kb 1 km,azt hittem kiszakad a karom,telo a volt tulajnak tiszta ideg ő is ,vigyem a programozóhoz ő rendezi a számlát,fél órát hül pöc-röf el a csókához kiderül régröl ismerjük egymást,leáll a gép magától,kiderül az ac-t tiltja le azt mondja nem vészes igy kicsit megnyugodtam hogy jó kezekben lesz,a srác a KInr-Roods-nál volt szerelő,most lett maszek.ennyit még nem szoptam csecsemőkoromban sem!
A haját tépte amikor szedte le (cafatokban) a cellux szerű ragasztót miután hazaértek. Ennek ellenére itt-ott azért csak megdolgozta a kétrétegű "celluxot" is és kicsit a fényezést is.(de pasztával rendbe lehetett hozni)
5 napig volt rajta, reggel fel, este levéve és ~2500km-t mentek.
Uraim! Ember annyit még nem szopott motorokkal mint én az utóbbi 4 napban,pénteken a fré,ma megyünk a busáért,paparok lóvé elintéz,cuccok kocsiba,emelő ponyva stb ,indul mint at óramű bemelegszik indul haza ,brutális teljesítmény,vasalja az utat mint 1 uthenger,hazaér körbecsodálkozik mindenki,10 perc megjön a haver indit pöc-röf kis gázfröcs alapj duruzsol,MEGÁLL!inditgat nem indul akksi kezdi megunni,telefon az eladónak meg se tud szólalni soha nem csinált ilyet,megadja a programozó csávó számát,szerencsére nálunk lakik berényben ,csak este lessz otthon talán tuldúsúl kis fordulaton nem tud többet látatlanban várjam meg mig lehül próbáljam hidegen motorozásnak lőttek,haverral átnéz,nafta oké kuplungretesz oké,hibajelzés nincs,hrcot feladtuk,most töltőn van várom hogy lehüljön.Valaki megátkozott most már biztos!
Ha viszont egyéb okból alacsony a kompresszió (mert az a kettő nagyon az) akkor szintén ugyanez szokott következni)
Az előző tulaj telepítve volt, ezért nála nem volt szoftverhiba az elmúlt 11 évben. (phh. modern agyonelektronikázott motorok, az öreg vasra meg csak felültél és tette a dolgát
5 napig volt rajta, reggel fel, este levéve és ~2500km-t mentek.
a srác aztmondja szerinte szelepállítás után jó lesz
hát ne csesszen szét az ideg?