Akkor olyan mint a kocsiké,amit Mlas belinkelt oldalt,azon vannak nagynyomásúak is,sőt inkább csak olyanok vannak.És igaza van Lacikának,fogadni mernék hogy valamelyik Suzuki kocsinak a pumpája ugyanaz,csak átcimkézték.Itt a gyárban is ez megy,van vagy tízféle termék márkánk,a szalámi ugyanaz csak a cimke változik.
Ilyen hozzáállás miatt élnek meg a gyártók Gyárit, me csak ajjó bele! oszt' ugyanazon a gyártósoron rakja össze a török munkás, csak az egyikre azt stemplizik, hogy OEM, a másikra meg hogy Suddzuki
De te tudod, a te pénzed.
Nem volt olcsó, ingyen volt Az egyik legjobb barátom airbrushol, elég korrektül. A képek óta annyit változott, hogy van már hasidom is rajta, de csak egy picike
Hát ha a sárgánál figyelembe veszed hogy max 89-es, mert 90-től már hátul is tárcsás, nem dobos..... Meg nincs hozzájuk szarse alkatrészfronton, meg hogy egy kocka az egész.
Kössz,de én is azt mondtam hogy az eredeti gyárit tegyük bele főleg hogy nem én fizetem,de ha én fizetném akkor is ez lenne,ez azért egy 37000 km-es gép ne kezdjük már most el gányolni,én min. 5 évre vettem magamnak.
Mentem éjszakára.
AC-ja kb 3-3,5 bár körül nyom.
De te tudod, a te pénzed.
Mindjárt kelni kell.
Gratulálok hozzá!
Mondjuk előtte sem volt csúnya.
Ügyes az ember aki csinálta. Gondolom nem volt occsó.
A Golfim 1,4-es volt,és amikor bejött a hűvös idő simán lecsúszott a városban a 12 is. Pedig nem hajtottam.
link
Nézd meg itt a husky cr250 sorozatot, a forma ugyanaz, csak a blokk más. 89-es max. Nem 95-ös.
Na egy a lényeg, engem nem érdekel most. Másrészt pénz se van most vettem autót.
De a facen megtalálod az ism között,. Szekeres Bizniszelj vele.Ide elhozom, azután már majd.