Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eleve van 70kg előnyöm a motorsúlynál:-))
ja mint a Gyula 500nak is
külön trafója van minden hengerhez?
Az a +30 le elveszik a súlyodnál fogva Bartokatosz lazán elmegy majd ott nincs akkora ballaszt
most kivételesen minden jó az enyémen,tehát áldozhattam a tunning oltárán is:
-vettem egy pc3-at
-rendeltem Usából légszűrőházat(nem sok kanyar van benne,az európai hangnormákat nem igazán teljesíti
-most alkudozom egy komplett titán aprókavics rendszerre
-felhajtható ls2 karok már úton
-verseny lábtartó ls2 úton

azt mondták a proptechesek,hogy alsó hangon +30le,a V2 kupákra a blokk bontása nélkül még többet szoktak kihozni
állat lesz,mikor bartokatosz busáját látom majd összetöpörödni a tükörben
neki csak két szögvasat kell a talpába verni
Nem neki Ábruséba
már csak egy 30 cm-t kell hozzá beletoldani a lábaidba
Félig tud róla,ma lesz konkretizálva,ne csak én legyek ideges
De egyem meg a burád,most kezdjünk el szarakodni hogy,pont ugyanolyan legyen/ méret,felfogás,kivezetés,ellenállás,stb ..../vagy találunk vagy nem ,ha nem akkor nekiállunk farigcsálni.Nem tudom neked volna 1 BMW-d elromlana valami benne,beleraknád a suzukiét,mert az olcsóbb,odakötnéd dróttal azt jó van,az ilyenek miatt él meg a sok gagyi utángyártó,beszállító
viszont
Hali gali mindenkinek!
Kellemes hétvégét!
Azt még nem tudok mondani. Szerintem olyan fél kettő felé tudunk elindulni de szólok ha indulunk.
OK akkor Andinak mondom hogy hamarabb le tudjon lépni. Várható érkezési idő?

Nem csak elvileg.
Nem baj Gyulus ismétlik az időmérőt később és holnap 2:50-től verseny van ausztráliából
Én meg dolgozom,pedig már van Digisportom is!
Kíváncsi leszek mit sikerül összehozni,nekem is van egy fél vázam,abból szeretnék quadot csinálni.
most motogp-t nézek aztán kicsit pakolgatok me jönnek elvileg vendégek hozzánk
tegnap elkészült a segédváz befaragása már csak össze kéne varrni. Amúgy meló van nincs időm a blokkal foglalkozni mert nincs hely rá foglalt sz összes "műhely"
Csóközön Pupumaci,mi újság Frével?