Valami véletlen folytán úgy alakult hogy a volt tulaja látva a képeket jelezte hogy visszavásárolná. Én bedobtam egy légből kapott 710e árat mondván hogy eddig ennyiben van mindenestől,erre tiltakozás helyett rábólintott. (full mindenestől 660e-ben van)
Nekem még szét kéne húzni a blokkját ahol némi váltó és főtengely javítani való van, ez minden kiegészítőjével (tömítések,láncok,h.f felújítás,stb.) kb 100-120e Ft +ülésfelújítás,plexicsere,markolat,egyéb apró kacatok még vagy 150e Ft.
Megbeszéltük hogy jöjjenek el és nézzék meg,próbálják ki az asszonnyal, ezt megígértem nekik akkor amikor megvettem hogy lesz ilyen lehetőség ha kész lesz. Jöttek mentek vele egy hosszabb kanyart majd eufóriában úszva leszálltak róla, én meg előző nap nézegettem a garázsban és eldöntöttem hogy ez a motor annyira tetszik nekem hogy ez simán megér 750 ezret is. Ha kell nekik akkor ennyi és kész. (hirdetni nem akartam sehol, megcsináltam volna )
Mondják hogy tetszik és akarják, erre én bevágom hogy 750e az ára de csak annyit mondtak hogy "jó" majd tovább ecsetelték hogy mennyire jó és szép lett, milyen király vele menni.(tovább kellett volna nézegetnem előző nap)
Szóval mondták hogy kell de csak jan-febr. körül lesz egyben ennyi pénzük, ha így jó akkor megegyeztünk. Én hülye meg rávágtam hogy oké.
Harmadnap már azt sem tudtam hogy mit csináljak de már mindegy mert kimondtam.
Egyszer nemrég kérdeztem tőlük hogy: még mindig 1000% hogy kell vagy már nem olyan biztos?
Válasz: hát persze! Már meg is csináltam a helyét a garázsba,vettem plédeket letakarni hogy ne porosodjon, nagyon várom már hogy meglegyen a lé és itt legyen végre! (lemondóan tudomásul vettem hogy nem változott semmi, elviszik pedig már nagyon bánom, ezért nézegetek másik motort)
Frézit meg azért adtam el mert eredetileg annak az árából akartam befejezni a GW-t, mire ez meg kiderült addigra ez a genyó ádám állhatatosan napról napra beadta nekem hogy igenis el kell adnom neki a Frézit.
Asszony meg megunta a sok szerelgetést és megtiltotta hogy bármilyen projectbe kezdjek ezért csak olyat vehetek ami egyben van és KÉSZ! TILOS mindenféle blokkbontás és átépítés, viszont a vásárlási keret nincs megkötve.
Nagyjából ez történt. (elég hülyén érzem mostanában magam így motortalanul ebben a helyzetben, minden amiért eddig évekig dolgoztam az egyszerre elveszett)
Ez ott van a felüljáró után átmész a gyalogos lámpa után,balkéz felöl.
Azt tudnod kell,hogy ezek a gépek fedetlen helyen állnak az udvarba zsúfolva,bár lehet,hogy a drágább gépeket betolják a féltető alá. Lényeg a lényeg,sok motort télvíz idején hotakaró fed.
Voltam, a házad mellett is elmentem, de nem akartam bejelentés nélkül rádtörni, mert ugye hosszú 7vége volt... meg aztán elég keveset voltunk most otthon.
Épp most hívtam hogy mi a k annya van a képpel, azt mondta mindjárt küld egyet, megjött. (ádámtól idézem: látszik rajta a kis Magyar valóság)
Mondja hogy ez a motoreladás neki most nem igazán szempont, megvette üzletelni de most nemigen érdekli a dolog. Kérdezem a hátsó gumit hogy mennyire lyukas, erre: "az teljesen nullás"
-De csak lyukas vagy ki van szakadva?
-"nullás, kilátszik már a vászon"
Azt már nem kérdeztem meg hogy a 69 éves papper burnout-olta-e ki vagy te a haverokkal, mert azt hiszem hogy az már mindegy is.
Nekem még szét kéne húzni a blokkját ahol némi váltó és főtengely javítani való van, ez minden kiegészítőjével (tömítések,láncok,h.f felújítás,stb.) kb 100-120e Ft +ülésfelújítás,plexicsere,markolat,egyéb apró kacatok még vagy 150e Ft.
Megbeszéltük hogy jöjjenek el és nézzék meg,próbálják ki az asszonnyal, ezt megígértem nekik akkor amikor megvettem hogy lesz ilyen lehetőség ha kész lesz. Jöttek mentek vele egy hosszabb kanyart majd eufóriában úszva leszálltak róla, én meg előző nap nézegettem a garázsban és eldöntöttem hogy ez a motor annyira tetszik nekem hogy ez simán megér 750 ezret is. Ha kell nekik akkor ennyi és kész. (hirdetni nem akartam sehol, megcsináltam volna
Mondják hogy tetszik és akarják, erre én bevágom hogy 750e az ára de csak annyit mondtak hogy "jó" majd tovább ecsetelték hogy mennyire jó és szép lett, milyen király vele menni.(tovább kellett volna nézegetnem előző nap)
Szóval mondták hogy kell de csak jan-febr. körül lesz egyben ennyi pénzük, ha így jó akkor megegyeztünk. Én hülye meg rávágtam hogy oké.
Harmadnap már azt sem tudtam hogy mit csináljak de már mindegy mert kimondtam.
Egyszer nemrég kérdeztem tőlük hogy: még mindig 1000% hogy kell vagy már nem olyan biztos?
Válasz: hát persze! Már meg is csináltam a helyét a garázsba,vettem plédeket letakarni hogy ne porosodjon, nagyon várom már hogy meglegyen a lé és itt legyen végre!
Frézit meg azért adtam el mert eredetileg annak az árából akartam befejezni a GW-t, mire ez meg kiderült addigra ez a genyó ádám állhatatosan napról napra beadta nekem hogy igenis el kell adnom neki a Frézit.
Asszony meg megunta a sok szerelgetést és megtiltotta hogy bármilyen projectbe kezdjek ezért csak olyat vehetek ami egyben van és KÉSZ! TILOS mindenféle blokkbontás és átépítés, viszont a vásárlási keret nincs megkötve.
Nagyjából ez történt. (elég hülyén érzem mostanában magam így motortalanul ebben a helyzetben, minden amiért eddig évekig dolgoztam az egyszerre elveszett)
a hölgy 42
Azt tudnod kell,hogy ezek a gépek fedetlen helyen állnak az udvarba zsúfolva,bár lehet,hogy a drágább gépeket betolják a féltető alá. Lényeg a lényeg,sok motort télvíz idején hotakaró fed.
Mondja hogy ez a motoreladás neki most nem igazán szempont, megvette üzletelni de most nemigen érdekli a dolog. Kérdezem a hátsó gumit hogy mennyire lyukas, erre: "az teljesen nullás"
-De csak lyukas vagy ki van szakadva?
-"nullás, kilátszik már a vászon"
Azt már nem kérdeztem meg hogy a 69 éves papper burnout-olta-e ki vagy te a haverokkal, mert azt hiszem hogy az már mindegy is.
Na jó nem magát a kész terméket, hanem ahogyan készül